Beograd Lifestyle

Jasna Šekarić konačno srećna sa ćerkom i unukom (FOTO)

Jasna Šekarić
Foto: Printskrin/Instagram

Početkom godine svedočili smo skandalu koji je ćerci  Jasne Šekarić,  Lei Šekarić priredio  suprug Egipćanin od koga je sa ćerkom pobegla u Srbiju.
Otac Leinog deteta je tada lagao da je imao moždani udar i tražio od Jasne, naše proslavljene streljašice  i Lee 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju.

Unuka Jasne Šekarić, Sofi, uskoro će napuniti jednu godinu, a čini se da su se u porodici malene devojčice sada već stišale strasti.

Ona je nedavno posetila i svoj prvi koncert što je slavna streljašica iskoristila kao povod da na društvenim mrežama ponovo predstavi devojčicu pa se sada mnogi mogu uveriti koliko je Sofi do danas porasla, pred svoj prvi rođendan.

Naime, unuka Jasne Šekarić prisustvovala je koncertu Beogradske filharmonije za bebe što je bila divna prilika za celu porodicu da zabeleže nezaboravne trenutke.

Ne samo da je tom posetom zabeleženo kako su se pripadnice tri generacije dama Šekarić provele već je Jasna podelila i koliko je njena unuka za ovo vreme porasla. Međutim, vešto je izbegla da jasno pokaže lice devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da mezimicu previše izlažu pritisku javnosti.

Inače, Egipćanin se u jeku afere oglasio za Kurir povodom tvrdnji supruge je od nje tražio 75.000 evra kako bi se odrekao njihovog deteta.

– Rekao sam joj da mi pošalje tih 75.000 evra jer sam za godinu i po dana potrošio taj novac na nju. Zbog nje sam izgubio svoju kompaniju za animaciju i zabavu i sav moj novac. Tražio sam joj da mi vrati novac, a ako neće da mi vrati te pare, ja ću doći u Srbiju da vidim moju ćerku”, rekao je on tada verovatno misleći da je to što traži da mu vrati pare ili će joj uzeti dete mnogo drugačije od toga da ga isplati pa da joj on prepusti brigu o detetu.

Izvor: Blic

Bila je omiljeno TV lice, ljubav je odvela u Hrvatsku, a razvod vratio u Srbiju. Danas izgleda bolje nego ikad

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link