Horoskop Ljubavni horoskop

Srodne duše Jarca kriju se među ovih 5 osetljivih i nežnih znakova

devojka-ginger

Ko se ne pita da li ima srodnu dušu? Pronalaženje osobe koja vas upotpunjuje može biti ostvarenje sna. Ali ako ste horoskopski znak Jarac, možda ćete biti skeptični i pitati se da li uopšte postoje srodne duše za Jarca.

Koji horoskopski znakovi su srodne duše za Jarca?

Rođeni između 21. decembra i 20. januara, Jarčevi mogu izgledati čvrsti i ozbiljni. Ali oni imaju i lakomislenu stranu, tako da je najbolja osoba za njih ona koja može da se nosi sa njihovom strogom ličnošću.

Jarcu je potreban partner koji može da istakne tu njihovu mekšu, zabavniju stranu, dok im i dalje dozvoljava da pređu na posao kada osete potrebu. Jarčev suvi smisao za humor i krutu praktičnost ne vole svi, ali oni koji se dobro slažu sa Jarcem videće te kvalitete kao veoma bitne.

Jarčevi mogu biti veoma tvrdoglavi, tako da oni koji su u stanju da ih izbalansiraju moraju to da urade na način na koji bi Jarac bio prijemčiv.

Pet horoskopskih znakova koji su srodne duše Jarca:

1. Rak

Na površini, Rak i Jarac mogu izgledati kao potpune suprotnosti. Ali, kako se kaže, suprotnosti se privlače. Ova kompatibilna opozicija je zato što su Rak i Jarac sestrinski znakovi, tako da su jedan naspram drugog u zodijačkom kalendaru.

Vodeni element Raka daje im urođeno razumevanje emocija, dok dominantna logička strana Jarca može da ih učini hladnim. Međutim, Rakova empatija može omekšati neke od ivica Jarca i može navesti Jarca da otkrije više svojih skrivenih emocija jer se osećaju bezbedno sa svojim partnerom Rakom.

Sa druge strane, Jarac može da zadrži Raka prizemljenijim i da ga navede da više razmišlja o racionalnoj strani stvari umesto da ga u potpunosti zahvate emocije. Ova dva znaka takođe imaju mnogo zajedničkog kada malo bolje pogledate. I Rak i Jarac su kardinalni znaci što znači da vole da preuzimaju inicijativu i vole da započinju nove stvari.

U ovim novim poduhvatima, njihove razlike mogu poboljšati šta god da par radi zbog kombinacije glave, Jarca, i srca, Raka.

2. Škorpija

Jarac i Škorpija su često prilično nervoznjikavi prilično nervozni. Oni su dinamičan mračni duo. Uprkos tvrdoj spoljašnjosti, Škorpija je i dalje snažno povezana sa emocijama zbog svog vodenog elementa.

Pored toga, Škorpija koja je spolja čvrsta, a iznutra mekana čini da se Jarci osećaju prijatno jer i oni više vole da otkrivaju svoje emocije samo onima koji su im veoma bliski.

Dok je Jarac kardinalni znak koji se kreće, Škorpionov fiksni modalitet pomaže Jarcu da ostvari svoje ciljeve jer su kardinalni modaliteti više o započinjanju stvari nego o njihovom završetku.

Oba ova znaka imaju tendenciju da budu introvertna i pesimistična. Kada su Jarac i Škorpija upareni, oni uživaju da se smeju na tupost drugih i tamu sveta. Biće savršeno zadovoljni što imaju samo jedno drugo u svojim malim svetovima.

3. Lav

Jarac je očaran, ali ne i prevaren Lavovom reputacijom.

Lav dodaje malo uzbuđenja i duha u život pragmatičnog Jarca, dok Jarac spušta Lava na zemlju i navodi ga da razmišlja realnije. Ovo dvoje međusobno uravnotežuju slabosti i pojačavaju snage.

Društveni Lav može da izbaci usamljenog Jarca iz njegove ljušture. S druge strane, Jarac može da natera sanjara Lava da se ozbiljnije fokusira na postizanje svojih ciljeva.

Kao fiksni (Lav) i kardinalni (Jarac) horoskopski znakovi, Lav i Jarac su veoma orijentisani ka cilju. Oni ohrabruju i podržavaju jedno drugo, a istovremeno iznose različite perspektive na sto.

Ova dva znaka takođe vole materijalne stvari. Darivanje je verovatno njihov jezik ljubavi. To ne znači da su površni ili plitki, samo oboje vole opipljivu nagradu za njihov naporan rad i materijalne načine da pokažu svoje emocije.

4. Devica

Jarac i Devica su zemljani znakovi, tako da se međusobno razumeju na fundamentalnom nivou. Oboje su realni i oslanjaju se na ono što je pred njima, što je sigurno i istinito.

Jarac se može fokusirati na velike ideje dok je Devica orijentisana na detalje, stvarajući dobro zaokružen pogled kada slože zajedničke ideje.

Ovo može biti upravo ono što Jarcu treba jer mogu biti jako zatvoreni u vezi sa svojim emocijama.

Vladajuća planeta Device je Merkur, bog komunikacije, koji im može pomoći da probiju Jarčeve zidove. Jarcem vlada Saturn, što označava strukturu, koja se dopada Devičinoj potrebi za urednošću.

Ovo dvoje se međusobno dopunjuju na mnogo načina i sinhronizuju jedno sa drugim u mnogo čemu.

5. Vodolija

Čudna Vodolija i ozbiljan Jarac zapravo se odlično slažu.

Vodolija može navesti Jarca da gleda na stvari malo drugačije, otvarajući mu um. Jarac može zadržati Vodoliju ukorenjenu u stvarnosti, a ne izgubljenu u sopstvenom svetu.

Nad oba ova znaka vlada Saturn, dajući im zajedničku ljubav prema intelektu i praktičnosti, čak i ako Vodolija stavlja svoje maštovite stvari kao prioritet.

Ni jednom od ovih znakova nije stalo do toga šta neko drugi misli o njima, tako da kada su zajedno Vodolija i Jarac mogu biti autentični i smejati se svim mrziteljima.

Vodolija može osloboditi Jarčevu krutost. U isto vreme, Jarac može dozvoliti Vodoliji da se prepusti svojoj strukturiranijoj strani.

Ova 4 znaka toliko brinu o tuđim osećanjima da će se polomiti da udovolje drugima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
Share via
Copy link