Horoskop Horoskopski znakovi

Životni horoskop za Jarca

U znaku Jarca vlada Saturn. U vladavini nad ovim ženskim zemljanim znakom njemu pomaže i Mars. Rođeni u ovom znaku su ozbiljni, snalažljivi i nedruštveni.

Ćutljivi su i nerado se poveravaju drugima, a izbegavaju da traže pomoć od drugih. Osobenjaci su i sve stvari više vole da urade sami nego da im neko smeta. U tome prilično uspevaju, jer su i suviše tvrdoglavi i uporni. To uopšte ne skrivaju, već ako je potrebno, to mogu i dokazati i to na najbrutalniji način.

Hrabri su i ne boje se nikakvih pretnji. Ako napadaju, to rade bez ikakvih svađa, jer oni ne vole niti žele da mnogo razgovaraju. Ipak kod njih je na prvom mestu velika radna sposobnost i racionalnost. Znaju biti i u tom kao i u svemu veoma uporni tako da se često popnu visoko u društvu. Iako često padaju u melanholična raspoloženja, nežnost im nije nabolje poznataosobina. Oni su rođeni praktičari kako na poslu tako i u ljubavi. Teško se uključuju u neke veće društvene grupacije, boje se onih koji im veruju, a strepe od svih koji im ne veruju.

Mnogo vole novac i prihvataju se svakog posla u kome može da se zaradi. Ali od toga nemaju velike koristi, jer nisu dovoljno inteligenti da bi mogli najpametntije da raspolažu sa zarađenim novcem. Mrze svaku nadmenost i hvalisanje, a muškarci kada su u pitanju žene, onda su upravo takvi. Trka za ženama im je imperativ i u tome su pravi majstori. Tada znaju da pričaju, ali samo toliko koliko im neće smetati kod sledeće avanture. Nasuprot tome u braku su veoma stabilni i vrlo rado podnose sve žrtve.

Teško im je da budu na jednom mestu, želeli bi da stalno tumaraju unaokolo! Pritom im ne smeta ako i budu sami. Oni to žele i misle da su sami sebi dovoljni. Vrlo su mirni i žilavi. Spremni na sve da bi uspeli. Pobeđuju snagom istrajnosti i idu postupno ka cilju. Škrti su sami prema sebi i imaju visoko mišljenje o svojoj ličnosti. Često ne pridaju značaj ovozemaljskom životu.

Kvaliteti su im upornost, vrednoća, postojanost i dubina osećanja, a mane oholost, hladnoća i škrtost, tvrdoglavost i nedruštvenost – to su atributi ovoga znaka.

Oboljevaju od skleroze, raka i bolesti kostiju, a često su opsednuti raznim fiks idejama.

Imaju šanse da postignu uspeh u poslovima vezanim za drvnu industriju ili nekim radovima u šumi. Poljoprivreda njima pruža takođe velike mogućnosti za natprosečan uspeh. Oni su uvek raspoloženi za rad ali pravi uspeh nikada neće postići, zato što su suviše rezervisani prema svemu i svima. Nedostatak samopouzdanja je njihova najveća slabost i zato su često skloni da rade usamljeni i izolovani. Često tada padaju u očajanje i tvrde da su svi protiv njih. Ako žele neki veći uspeh moraju da savladaju svoju želju da se drže u pozadini. Imaju dobru moć zapažanja, i mnogo vremena utroše pokušavajući da pronađu izlaz iz teške situacije, ali u većini slučajeva propuste da reše problem koji ih muči.

Brojevi povezani sa dobrom srećom su osam i pet a broj tri kada je u vezi sa vodom opominje da dolazi opasnost. Povoljni dani su sreda, subota a boje siva i plava.

Poznate ličnosti rođene u ovome znaku su Kipling, Džek London, Molier, Aleksandar Bordžija, Sezan, Vojvoda Putnik, Stevan Mokranjac.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

450 Shares
450 Shares
Share via
Copy link