Magazin

Jala Brat i Buba Koreli su nekada pozivali na vešanje Srba, danas im se srpski novac ne gadi

jala-brat-buba-koreli
Foto: Instagram/@jalabrat

Poznati muzički dvojac Jala Brat i Buba Koreli trebalo bi da nastupe za nešto više od mesec dana u Banjaluci na muzičkom festivalu koji se organizuju na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Ovaj muzički duo iz Sarajeva stekao je veliku popularnost među omladinom, pa se njihove pesme, ako se tako mogu nazvati, slušaju širom Balkana i Evrope.

Za kratko vreme su postigli vrtoglavi uspeh, što je rezultiralo time da često nastupaju u srpskoj prestonici, i to za astronomske svote novca – 14.000 evra za jedno gostovanje u klubu, kako piši mediji.

Ono što mnogi ne znaju, ili se prave da ne znaju, jeste da su sadašnji idoli mladih pre nego što su postali poznati van granica BiH otvoreno pozivali na klanje i vešanje Srba.

To ih međutim nije sprečilo da u Beogradu zarade hiljade evra, a sada će svoj performans izvesti i u Banjaluci.

jala-buba-2

O tom fenomenu srpske amnezije pisao je i bloger iz Republike Srpske Dean Deki RS.

Njegov tekst prenosimo u celosti i originalnoj verziji.

– Džala brat i Babo koreli nastupiće ispod vrba na banjalučkom Kastelu za nekih mesec dana, pevajući svoje najveće hitove.

Izgleda da vrbe u njihovim životima imaju jaku simboliku pa su tako njih dvojica još pre 10 godina vodeći svoj JT kanal “Imperia”, i probijajući se na balkanskoj JT sceni, svim Srbima jasno poručivali da bi najbolje bilo da vise sa vrba.

Ili bi jednostavno tražili lajk na nekom svom komentaru uz opis “Koliko lajkova toliko za*lanih Srba.”

Ali to je bilo pre čak 10 godina, nećemo valjda da se prisećamo starih stvari…

U međuvremenu Babo završi u zatvoru zbog dilovanja heroina po Alipašinom polju, a po izlasku sa robije i par snimljenih pesama njih dvojica postadoše poznati.

jala-buba

Njihov kanal “Imperia” naraste do milion i po pratilaca, a oni preko noći prestadoše da mrze Srbe i pozivaju na njihovo vešanje, umesto toga sve češće naglašavaju da je najbolja publika u stvari u Beogradu.

A gde ne bi bila, kad za koncert na Tašmajdanu uzmu 20.000 evra.

Za doček nove 2019. godine Beogradsku arenu napune do poslednjeg mesta, a za jedno gostovanje u noćnom klubu prestonice inkasiraju 10.000 evra.

Beogradska publika je zaista sjajna…

Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, osuđeni dileri heroina i simpatizeri El Mudžahid formacije, paradu mumljanja i neartikulisanog režanja donose i u Banjaluku.

Dok vrbe kraj Vrbasa budu rasplele svoje duge kose, ispod njih će skakati momci koji bi publiku najradije videli da vise sa njihovih grana.

Što bi naš narod rekao “Al’ kad na vrbi rodi grožđe.”

Publike ipak neće manjkati, jer se već sad traži karta više, a najveći fanovi koji budu želeli da se slikaju sa svojim idolima i dobiju autogram, VIP kartu će morati platiti tračavih 120 maraka.

Oni Banjalučani koji žive u okolini Kastela, moći će da izađu na balkone i besplatno uživaju u hitovima ovih sarajevskih umetnika, naravno u onim hitovima koje budu razumeli, a neki od njih su:

“Riba je mlada, ta mala nema mana, u klubu sama pleše k’o na tri grama, kad alkohol savlada, malo da se šibnu.

U tvojoj guzi uživam, guza tvoja k’o užina, telo tvoje je istina, k’o islam islamistima.

Kokain, separe, besna kola i kurave.

Iz kreveta na splavove, sa splavova na k**u.

U pravom si gradu ako voliš tu priču.”

Narkotizacija i prostitucija dece kroz današnju muziku kod nas je dostigla svoj vrhunac.

Oni direktno dečacima poručuju da postanu bogati kriminalci a devojčicama prostitutke.

Џала брат и Бабо корели наступиће испод врба на бањалучком Кастелу за неких месец дана, певајући своје највеће…

Gepostet von Деан Деки РС – Official am Dienstag, 23. Juni 2020

Forsiranje ovakvih likova ima za cilj poslednje uništenje društva kao celine, rušenje svega što je plemenito u čoveku i stvarnje jednog zavisnog i poslušnog robota od ljudi.

Nemam ja ništa protiv Džale i Bube, čak naprotiv, skidam im kapu, momci su krajnje iskreni i samo su pronašli način kako doći do lakog novca.

Krivim sve nas, koji smo dopustili da nam se deca odgajaju uz promociju narkomanije, kriminala, se*sa i razuzdanog života u trenutku.

Tužna vrbo, oprosti nam…

Nikada nije bilo teže biti otac maloletnog deteta u Srbiji nego u doba Jale i Bube

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

358 Shares
358 Shares
Share via
Copy link