Magazin Srbija

Jurić: Postoje svedoci podvođenja u Jagodini, Palma: Laž! Marinika će u zatvor

palma
Foto: Printskrin/YouTube/TVIN

Igor Jurić, Osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, danas je za Nova.rs rekao da za navode potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, da je Dragan Marković Palma, podvodio maloletne devojčice sigurno ima osnova, jer postoje svedoci za sve što je rečeno.

Ko je političar pedofil?

– Povodom moje izjave na temu “političar pedofil” bio sam u tužilaštvu i dao sam izjavu. Svoja saznanja izneo sam i bivšem ministru MUP Srbije. Dokaze poseduje porodica sa kojom sam u kontaktu i s obzirom da su u jednom momentu iz straha odustali od svedočenja, tu je nastao zastoj – rekao je Jurić za NovaS.

– Sve što mogu da kažem povodom onoga što je danas gospođa Tepić iznela na konferenciji za medije – sigurno ima osnova, jer postoje i svedoci za sve što je iznešeno javno – rekao je Jurić.

Marinika Tepić je danas na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica u Jagodini.

Marinika laže?

Prvi čovek Jagodine se ubrzo oglasio saopštenjem povodom konferencije Marinike Tepić u kojem, između ostalog poručuje da će Marinika zbog izjava na današnjoj konfrenciji morati u zatvor.

“Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila”.

Ništa bez Đilasa

“Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili. Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo”, kaže Marković a prenosi NovaS.

Izvor: NovaS

Devojčice od 15 godina podvođene Palmi i njegovim kompanjonima u Jagodini

172 Shares
172 Shares
Share via
Copy link