Magazin

Ivan Bosiljčić sa ruskim monahinjama okopava manastirske bašte i traga za mudrošću

bosiljcic
Printscreen

Naš poznati glumac Ivan Bosiljčić često boravi u Rusiji iz poslovnih razloga. Ovoga puta Ivan je na snimanju na Krimu, i na svom Instagram nalogu ne propušta da nam predstavi sve lepote koje vidi, ali i podeli sa svojim pratiocima misli koje su mu inspiracija ili ga nadahnjuju.

Tokom svog boravka U Rusiji Ivan nije propustio priliku da poseti manastir Svetog Serafima Sarovskog u Divjejevu koji za njega ima poseban značaj.

“Došao sam kod mog Svetog Serafima Sarovskog. Mog dobrog starog. Bio je tu kad sam sa rodio i evo me dočekuje sa zvonima i suncem!”, napisao je Ivan pored jedne od fotografija ovog ženskog manastira.

A nije mu bilo teško ni da zasuče rukave i, u pauzama snimanja, pomogne monahinjama s ašovom u rukama i dobrim željama u srcu. Ivan je, svi kažu, čovek velikog srca, pa je i ova fotografija izazvala brojne komentare pune hvale:

“Moj trening za danas. Kopali smo manastirske bašte.”, napisao je Ivan Bosiljčić u opisu fotografije na svom Instagram nalogu:

Od “Svaka čast!”, preko “Srećno Vam bilo” do “Čovek za primer u svakom smislu te reči! Bravo, momče!”, ređaju se komentari ispod fotografije našeg poznatog glumca, a pre svega vrednog i skromnog čoveka, jer, nigde ni jedne ružne reči, lošeg komentara…valjda dobro privlači dobro.

Tokom svog boravka u manastiru Svetog Serafima Sarovskog Ivan je zapisao i ovo:

-Ovo je nešto najlepše što sam pročitao u poslednje vreme:

“Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem i da ga bez stida pokažeš vasioni.”

Sveti Vladika Nikolaj

Snimanje na Krimu:

Ivan Bosiljčić: Preterani strah od neizvesnosti je strah od života

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link