Magazin Svet

„Vreme je da preuzmemo kontrolu“: Restoran zabranio ulaz deci mlađoj od 10 godina (FOTO)

Deca u restoranu
Foto: Shutterstock

Najlepši trenuci u životu su oni koje provodimo sa našim malim anđelima, međutim, poznato je da izlazak u restoran sa mališanima zna da se pretvori u noćnu moru, jer klincima nije baš previše zanimljivo da sede za stolom dok odrasli uživaju u gastronomskim specijalitetima, koji se njima vrlo često ni ne sviđaju.

Baš iz tih razloga ugostiteljski objekti ubacuju dečiji meni i prave igrališta kako bi se deca zabavila, ali jedan američki restoran se odlučio za drugačiju poslovnu politiku – doneo je odluku o zabrani ulaska deci mlađoj od 10 godina!

Odliuka, je očekivano, izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama, neki su bili oduševljeni, ali je mnogo više bilo onih koji su osudili ovaj neobičan potez.

„Volimo decu, zaista ih volimo“

„Nettie’s House of Spaghetti“ iz Nju Džerzija objavio je ovu vest na službenoj Fejsbuk stranici, gde je detaljno objasnio iz kojih razloga se odlučio na ovakav potez.

“Volimo decu. Zaista ih volimo. Ali u poslednje vreme je izrazito teško da smestimo decu u našem restoranu. Pored velike buke, nedostatka prostora za dečije stolice, čišćenja nereda i odgovornosti zbog dece koja trčkaraju po restoranu, odlučili smo da je vreme da preuzmemo kontrolu nad situacijom.

Ovo nije bila laka odluka, ali neki nedavni događaji naterali su nas da sprovedemo ovu novu politiku. Od 8. marta, dana kada se vraćamo sa zimskih praznika, deci mlađoj od 10 godina više nećemo dopustiti da ručaju ovde.

Znamo da će neki od vas biti jako uznemireni, posebno oni čija su deca lepo odgojena, ali verujemo da je ovo prava odluka za napredak našeg poslovanja“, napisali su u objavi, a prenosi Index.

Podeljena mišljenja gostiju

Kao što su i pretpostavili, njihova je objava brzo postala viralna i izazvala podijeljena mišljenja gostiju.

Dok su jedni bili oduševljeni njihovom odlukom, drugi su im poručili da nisu u pravu.

„Zaista veoma tužna vest… Radovala sam se što ću biti u prilici da isprobam vašu hranu, ali sada sa lepo vaspitanim devetogodišnjakom više nisam dobrodošla“, napisala je jedna mama.

A šta vi mislite o ovoj odluci?

Izvor: Index

Deca od 8 i 13 godina demolirala restoran u Beogradu, sat vremena obijali, lomili i pravili haos

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link