Magazin Srbija

Zastrašujući snimak “isterivanja đavola” iz autistične devojčice u Mladenovcu (VIDEO)

isterivanje-djavola-dete-2
Printscreen/Telegraf

Na Fejsbuku se pojavio potresan video zapis iz Mladenovca, na kom se čuje i vidi kako žena „isteruje đavola“ iz petogodišnje devojčice, za koju se u objavi navodi da ima autizam. Urla na nju i ispušta jezive krike.

Snimak je, kako je napisano, zabeležio komšija. Prema rečima sagovornika Blica, jednog od očevidaca, sve se dogodio u dvorištu kuće u Kovačevcu kod Mladenovca 22. maja.

Na snimku se vidi preplašena devojčica, koja plače i vrišti, dok na nju viče i unosi joj se u lice ženska osoba. Pored njih je bilo još nekoliko odraslih ljudi koji su sve posmatrali.

Prema saznanju ekipe Telegrafa od očevidaca, na licu mesta su, navodno, bili i ekipe policije i Hitne pomoći.

– Majka iz Beograda sa svoje troje dece, došla je kod porodice u Kovačevac, koji su joj ponudili pomoć jer je ostala bez krova nad glavom. Dvoje dece boluju od autizma. Na snimku se vidi kako maloletna osoba za koju porodicu kaže da ima natprirodne moći, pokušava da izleči dete, tj. isteruje đavola iz deteta koje boluje od autizma.

Dok se ovaj rituali dešava, majku dece muška osoba drži i ne dozvoljava da priđe svojoj deci. Čuje se kako joj govore da ovo rade za njeno dobro – rekao je jedan očevidac za Telegraf.

– Snimak sam morao objaviti javno, kako bih ovakvim potezom naterao nadležne institucije da urade nešto povodom ovog slučaja – dodao je on.

Sagovornik Blica objasnio je kako se upšte saznalo za to šta se u kući dešava.

– Otac ili stric devojke koja je sprovodila „ritual“ je pozvao policiju i rekao da mu se jedna žena sa troje dece pre nedelju dana uselila u kuću i da ne želi da izađe – ispričao je on.

Međutim, kada su policija i Hitna pomoć izašli na teren, zatekli su jeziv prizor.

– Žena čije dete ima autizam je zapravo došla dan pre u kuću kod njih. Došla je nakon što se posvađala sa majkom i bratom sa kojima je živela na Zvezdari, a porodicu iz Kovačevca je upoznala nešto ranije u dečijoj bolnici. Tako da je prijava i tvrdnje da su se „sami uselili“ bila lažne.

Majka je ispričala da je prvi dan sve bilo normalno, a da su tog dana kad se sve desilo, po dolasku iz crkve dizali krst i vikali nešto, da bi uveče počeli s ritualom „isterivanja đavola“ iz autističnog deteta – otkriva sagovornik Blica i opisuje šta se desilo kada su nadležni izašli na teren:

– Nisu prestali ni kada su oni došli, nastavilo je da se dešava ono što se vidi na snimku. Ona je vrištala, dete je plakalo i to je trajalo još nekoliko minuta i kada je policija ušla u dvorište, sve dok oni nisu odreagovali.

Nakon što je policija pozvala višeg javnog tužioca, on je, tvdi izvor Blica, rekao da elemenata krivičnog dela nema.

Decu su nadležni zbrinuli, isto veče su sa majkom odvedeni u sigurnu kuću, druge reakcije do danas nije bilo, ni Višeg tužilaštva, ni onog u Mladenovcu – kaže.

Po dvorištu su, kako opisuje, bile pobacane šoljice, a njime je odjekivao plač dece.

– Ovo dete je vrištalo, kao i drugo dvoje dece te žene, oni imaju deset i dve godine. I njih su vlasnici kuće takođe držali, kao i majku, što se i vidi na snimku, sprečavali su je da reaguje – navodi.

Devojka koja je sprovodila ritual tvrdi da ima natprirodne moći

Kako su rekli meštani Kovačevca, devojka koja se vidi na snimku ima šesnaest godina i u selu se predstavlja kao osoba koja poseduje natprirodne moći.

– U toj kući je živela još jedna žena, valjda njena baka, koja je radila isto – kažu za Blic.

Dan nakon ovog događaja, komšije su opet prijavile porodicu zbog sporovođenja rituala u dvorištu.

– Otac je dan kasnije prijavio da mu kćerka nije dobro, odveli su je u bolnicu i puštena je, a sutradan je opet stigla prijava suseda da se sprovode rituali ispred njihove kuće – rekao je sagovornik Blica.

Majka sa decom je, navodno, nakon ovoga, smeštena u Sigurnu kuću.

Telegraf se ovim povodom obratio svim nadležnim institucijama kako bi proverili sve navode.

Izvor: Telegraf/Blic

Poznati srpski sektolog o jezivim ritualima: Izvlačio sam živu decu iz grobnica! (VIDEO)

52 Shares
Share via
Copy link