Magazin Srbija

Inženjer iz Bora strahuje za svoju bezbednost – stigao mu prekršajni nalog za blokadu puta na kojoj nije bio

igor velić
Foto: Facebook

Pripadnici kriminalističke policije u Boru napisali su Igoru Veliću prekršajni nalog za blokadu puta u Boru na kojoj nije bio niti na bilo koji način učestvovao.

On je na svom Fejsbuk nalogu poručio da je zabrinut za svoju bezbednost.

“U slučaju da mi se nešto desi smatraću odgovorne pripadnike Policijske uprave i predstavnike vlasti u Boru. Ovo smatram napadom na moj profesionalan i stručan rad i kaljanje ugleda i časti. Kao i napad na moj naučno-istraživački rad koji je posvećen problemima bezbednosti saobraćaja u Boru”, napisao je Velić na Fejsbuku.

Igor objašnjava da je njegov celokupan moj rad kao master inženjera saobraćaja i predsednika udruženja za bezbednost saobraćaja Sigurne Staze – Bor je dostupan na sajtovima sigurnestaze.com, mobilitybor.com, pristupacnostbor.com i bor.sigurnestaze.com.

Ove godine je izdao knjigu “Siguran smer-vodič kroz osnovna pravila saobraćaja” i besplatne primerke podelio svim osnovnim školama (seoske i gradske) na teritoriji Bora, Zaječara, Negotina i Boljevca.

Objašnjava da je za svoj rad dobio dve prestižne nagrade.

Njegovi radovi su predstavljeni na nekoliko međunarodnih konferencija i u Domu Narodne Skupštine. Njegovi radovi i stručni tekstovi su objavljivani u naučnim zbornicima i časopisima i na nekoliko online portala.

Ujedno, Velić je podsetio na stanje u kakvom se nalazi Policijska uprava u Boru, čemu svedoči hapšenje policajaca u Boru zbog trgovine uticajem, krajem juna ove godine.

Policija ignoriše Ziđin kamione koji po putevima ostavljaju blato, pesak i rizlu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


443 Shares
443 Shares
Share via
Copy link