Magazin

“Ti menjaj pelene, ja sam tu da vaspitam i tebe i dete”: Influenser stavom o porodičnim odnosima zgrozio mnoge (VIDEO)

dragomir despić
Foto: Printscreen

Na društvenoj mreži TikTok je nedavno osvanuo video koji je isečak iz jednog podkasta u kojem je gostovao influenser Dragomir Despić.

Poznat po bahatom ponašanju, on je razbesneo korisnike društvenih mreža kada je pričao o porodičnim odnosima, te je naveo da su pranje sudova, kao i presvlačenje deteta, ženska stvar, a onda je rekao kako muškarac, ponekad mora da „vaspita i ženu i dete“.

– Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno, ispričao je on.

Voditelj te emisije ga je prekinuo, pa pitao da li misli na ženu ili dete, a on je rekao da misli na oboje.

– I dete i ženu, bajo, rekao je on, a onda izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama od kojih su neki glasili:

„Žene i čupaju obrve, to možeš“, „No comment, a znao si da ga napraviš! Pi“, „Tuga“, „Današnji mamini sinovi“, „Novi Edrju Tejt“, „On da vaspita“, samo su neki od komentara.

@kiblatim

I zene trba da se vaspitaju ne samo deca ? @DragomirDespic_design @DAVCAST PODCAST #davcast #vaspitanje #saveti #deca #uspeh

♬ Babel – Otnicka

Izvor: Nova.rs

“Da nisi Isus?”: Influenserka u prenosu tražila od čoveka da nestane iz kadra, ovaj je lagano iskulirao (VIDEO)

Ekipa Luftike

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Balkanci grozota, žene nesposobne – slično sa sličnim. Ni u štali ne bih držala ni jedno, ni drugo. Žene koje prijave nasilje, dožive psovanje od žena iz okoline, a s kojima nisu poznanice. Pa kad volite batien – eto vam. Još gore vas treba mlatiti. Batine su za rospije.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
84 Shares
Share via
Copy link