Magazin

Ikodinović: Vučiću, ako si toliko hrabar i veliki, izađi na duel sa Ponošem

danilo-ikodinovic
Foto: Dragana Udovičić

U intervjuu za dnevni list „Nova“ bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, rekao je da je na predlog lidera SSP, Dragana Đilasa, prihvatio da bude deo tima Vladete Jankovića za Beograd.

On se osvrnuo i na predsedničku kandidaturu Zdravka Ponoša, ističući da bi se mnogo toga promenilo onog trenutka kad Aleksandar Vučić prihvatio jedan TV duel sa njim na RTS.

U razgovoru za taj dnevni list, Ikodinović je naveo da ga je predsednik Stranke slobode i pravde pozvao pošto je dogovoreno da Janković bude kandidat za gradonačelnika Beograda, ali i da je ranije dobijao pozive da se uključi u trku za prestonicu od Miroslava Aleksića, potpredsednika Narodne stranke.

– Šest meseci sam radio za Narodnu stranku i bio sam tamo zadužen za sport. Imajući u vidu to, kad je započeto pravljenje tima za Beograd, najpre me je pozvao Miroslav Aleksić, potpredsednik te stranke, a zatim i Dragan Đilas. Kad se odlučilo da će Vladeta Janković biti prvi na listi i da će formirati svoj tim, Dragan me je pozvao i pitao da li bih ja učestvovao u tome. Prihvatio sam ponudu da budem deo tima, kao nestranačka ličnost. Ukazana mi je čast i prilika da se sutra bavim sportom u Beogradu u slačaju da se ostvari rezultat, koji svi normalni ljudi priželjkuju – napominje on.

Ikodinović se osvrnuo i na predsedničkog kandidata koalicije „Ujedinjene Srbije“ Zdravka Ponoša, za kog je rekao da je idealan za tu ulogu.

– U redu, veliki si, hrabar si, ti možeš sa svima i možeš sve. Hajde sad, kad imaš protivkandidata Zdravka Ponoša, koji je po mom mišljenju sjajan, izađi i suoči se s njim. Dovoljno je da jednom izađe sa Ponošem, na RTS-u, u prajm tajmu i videli biste šta bi se dogodilo – poručio je on.

Ikodinović Vučiću: Huljo, gde si pobegao? Što ne dođeš da nas fotografišeš?

Izvor: Nova.rs

Reklama
1.5K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap