Magazin

Ikodinović očitao lekciju Šapiću: Vrati strani pasoš, pa onda ruši “nemački” most u Beogradu

sapic-ikodinovic
Twitter prinscreen /@AcaSapic

Svako ko se hvata u kolo sa Aleksandrom Vučićem mora da isprvlja više nego što je očekivao. I upravo to se dešava Aleksandru Šapiću nakon što je izašao iz uloge lažnog opozicionara i stupio u otvoren savez sa Vučićem.

On je, naprasno, nakon ručka sa Aleksandrom Vučićem i dogovora o ulasku u marionetsku vladu, proglasio Savski most za „ruglo koje treba srušiti“. Time je ponovio ono što zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić već dugo želi.

“Gangula ili kako sam postao otirač Aleksandra Vučića…” Ovo je samo jedan od komentara na Šapićevu iznenadno agitovanje za ostvarenje Vesićevog sna.

Šapić je u sredu uveče iznosio argumente zašto Savski most više ne treba da stoji na tom mestu, istakavši da je reč o “ruglu”, na način kako su o ovom mostu pričali i naprednjaci, ali i da su ga gradili Nemci da bi prebacili naoružanje, a da ga “Miladin Zarić nije deminirao zato što je most bio lep, već kako bi mogao da pređe na drugu stranu”.

Odmah pada u oči nekadašnji vaterpolo as ništa nije učinio povodom ilegalne gradnje nekadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića na Novom Beogradu, gde je Šapić predsednik opštine.

“Dr Gangula iz Nambije hoće da ruši most, a odbranio doktorat kod benzinske pumpe”, jedna je od brojnih javnih prozivki na račun nekadašnjeg reprezentativca u vaterpolu koji danas uspešno pliva u prljavim vodama srpske politike.

Bivši poverenik za informacije od javnog značaja, Rodoljub Šabić, konstatovao je da su Šapić i naprednjačka vlast u Beogradu saglasni da treba da ignorišu divlju gradnje i nelegalne splavove, a da ruše most koji ima istorijsku i kulturnu vrednost.

O Šapićevoj transformaciji nakon poklanjanja Vučiću imao je šta da kaže i bivši saigrač iz reprezentacije Danilo Ikodinović:

– Vratiš pasoš strane države koji imaš, pa kenjaš o simbolima Beograda koji su izgradili stranci. I ti si neki polustranac i onda nije moralno nipodaštavati strance na bilo koji način. Osim ako nisi prvi među nejednakim, onda možeš kako hoćeš. Ne i dokle hoćeš, ali o tome kasnije – napisao je Dača na Tviteru.

Ređali su se komentari:

Pa što onda ide u inostranstvo svako malo, što ga niko ne pita od novinara najnormalnije pitanje, svi ćute. Prodaješ nam se za patriotu a danas, evo danas ti porodica ne živi u Srbiji. Zašto brate? Kakav je to kompleks?

Neka neko napokon javno kaže, gde mu živi porodica, u kojoj zemlji.

Gangula bio Gangula i ostao!

Uz’o pasoš Nambije.

Jedan korisnik Twittera je napisao:

„Ima strani pasoš… onda kada ga je Šefik opizdio probudio se u Hondurasu“, aludirajući na događaj sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008, kada je, posle poraza u polufinalu od Amerikanaca, golman Denis Šefik pretukao Šapića.

Srpski mediji su tada izveštavali da je Aleksandar Šapić na hodniku, pred svim igračima rekao da bi njega, kao jednog od najiskusnijih, svi trebalo da slušaju. Uz sve to je, navodno, pitao: “Ima li neko jači od mene?”. Denis Šefik je, verovatno, pomislio da će pesnica za Šapića biti najbolji odgovor u tom trenutku…

Šapić se uvek hvalio da nije hteo da uzme pasoš ni Italije ni Španije, ali izgleda da je to bilo ništa drugo nego hvalisanje.

Šapićevi roditelji su od 2016. godine odbornici u Skupštini opštine Novi Beograd, a na istoj funkciji su se do 2017. godine nalazili i njegovi ujak i ujna koji su hapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u svojoj omladinskoj zadruzi.

Gangulin tvit o političarima bez dece je najbolji dokaz o štetnosti hlora na mozak

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Znam da ću zbog ovoga dobiti gomilu negativnih komentara ali ću ipak reći. Čini mi se da Ikodinović od kada je preživeo saobraćajnu nezgodu ima problem sa kompleksom niže vrednosti pa se pljuvanjem, vredjanjem i omalovažavanjem drugih ljudi, pokušava izboriti sa tim problemom. Za takve probleme postoje stručnjaci i zovu se psiholozi i psihijatri.

  • Čini mi se da Ikodinović od kada je preživeo saobraćajnu nezgodu ima problem sa kompleksom niže vrednosti pa se pljuvanjem, vredjanjem i omalovažavanjem drugih ljudi, pokušava izboriti sa tim problemom. Za takve probleme postoje stručnjaci i zovu se psiholozi i psihijatri.
    PS: Zašto ne objavljujete komentare?

10K Shares
10K Shares
Share via
Copy link