Magazin

Igor Jurić: Vučićeviću, doći će vreme kada ćeš platiti za zlo koje si naneo ovom narodu

Glavni urednik dnevnog lista Informer, Dragan J. Vučićević, sinoć (13. oktobar) je preko Tvitera javno prozvao osnivača fondacije “Tijane Jurić”, Igora Jurića, zbog navodnog prikrivanja identiteta političara pedofila.

Naime, Jurić se na meti Vučićevića našao dan pošto je novinska agencija Beta objavila njegovu izjavu povodom registra pedofila u Srbiji, navodeći da su u prošloj godini upisana još 92 imena. Tom prilikom, Jurić je rekao da je to “stoti deo stvarnog broja počinilaca takvih krivičnih dela”.

“..a ti, Juriću @lojzija i dalje kriješ i tako štitiš političara-pedofila. Tužno je, jadno i bedno to što radiš”, napisao je Vučićević, na šta mu je Jurić kratko odogovorio:

“Iako ti @djvucicevic misliš da se to nikada neće desiti, budi siguran da će doći vreme kada ćeš platiti za svako zlo koje si naneo ovom narodu. I ti i oni koji te plaćaju i čuvaju”.

Nova je u vezi ovog prepucavanja upitala za komentar Igora Jurića, koji je rekao da je siguran da ga Dragan J. Vučićećvić napada po nalogu:

“Iskren ću biti, on to radi po nalogu, nema sumnje”, kazao je i dodao:

“Siguran sam da radi po nalogu i mislim da je njemu u stvari važno, da nađe bilo kakav razlog da me napada i da piše o meni. Očigledno nešto i nekome smetam, pa me doživljavaju kao protivnika i zato me napadaju”, rekao je Jurić i podsetio da je sve što je imao povodom ovog slučaja, rekao prvo ministru Nebojši Stefanoviću, a kasnije to izneo i u Tužilaštvu.

Jurić je istakao da je tim završio svu priču o političaru pedofilu, sve do momenta kada svedoci odluče da govore.

“Ovo su tačno ciljani i iskontruisani napadi”, dodao je Igor Jurić.

Podsetimo, otac ubijene Tijane Jurić izjavio je ranije da zna za jednog visoko pozicionarog političara koji je pedofil, i naglasio da je taj političar među zlostavljačima dece, a u junu mesecu, pred izbore rekao da taj politčar na nacionalnom nivou učestvuje u trci.

Nakon te njegove izjave reagovao je predsednik Aleksandar Vučić, koji ga je javno pozvao da otkirije ime tog političara, ali se to ipak nije dogodilo.

Šolak dobio Pink, Studio B, Informer i Dragana J. Vučićevića pred švajcarskim sudom

335 Shares
335 Shares
Share via
Copy link