Beograd Srbija

Muškarac u Beogradu terao devojku da zajedno skoče sa 9. sprata, pa se spuštao sa spoljne strane terasa

stan-zgrada

Muškarac (30) uhapšen je u Beogradu protekle noći jer je sa 9. sprata zgrade hteo da baci devojku, a potom se sa spoljne strane terasa spuštao sve do petog sprata, što je veliki broj građana snimio i podelio na drušvenim mrežama, čime je izazvao veliku uznemirenost javnost, a sutra će biti saslušan pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom.

„Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog V.K. (30) zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti“, saopšteno je.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J.M. (28) i svedokom L.Đ. (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno.

Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K, a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će 9. marta biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će javnost biti o svemu.

Strašna tragedija u Novom Sadu, mladić i devojka skočili sa solitera

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link