Horoskop Horoskopski znakovi

Ova tri znaka su oličenje nestrpljivosti i kod njih sve mora sad i odmah

Ne kaže se uzalud – strpljen, spašen. A strpljenje je vrlina koja čini se nije data svima. Strpljenje se obično uvek dobro nagrađuje, to se uči od malih nogu kada vam roditelji govore da budete strpljivi i da ćete dobiti za rođendan novu igračku. Međutim, pojedincima strpljenje uprkos velikom trudu zaista teško pada.

Gledano sa astrološkog stanovišta, upoznaćemo vas danas sa tri znaka koja važe za najnestrpljivije, prenosi Direktno.rs.

Strelac

Strelac život posmatra kao sunđer iz kog zna na koji način iscediti svaku kap. Sa rancem prebačenim preko ramena Stelac kao ljubitelj slobode, uvek teži ka kretanju i avanturama. Unutrašnji poriv ih ne drži na mestu i navodi ih da rizikuju i doživljavaju uzbuđenja vredna pričanja pokolenjima. Strelac razmišlja u pravcu: “zašto bi nekog zanimalo to da je osoba sedela sa peškirom na glavi sat vremena i čekala da joj se kosa osuši?” Strelac se užasava dosadne svakodnevice i nema strpljenja za statične ljude u svom životu.

Vodolija

Intelektualci s jedne strane, a tvodoglave ličnosti koje vole sve da znaju, s druge strane. Vodolije su iskonski mislioci, koji često sebe smatraju bićima sa druge planete, ili makar zalutalim u prošlosti. Vodolije imaju osećaj da svet kaska za njima i stalno imaju potrebu da poguraju stvari ka napred. Njihova progresivnost je istovremeno njihov mač sa dve oštrice. Vodolije ne trpe nesposobnost odnosno smatraju da nemaju dovoljno vremena u svom životu za osobe koje ne prate njihov tempo.

Ovan

Ovan kao vatreni znak uvek deluje impulsivno i prilazi zadacima u životu sa žestokom hitnošću. Ništa ga ne može više izbaciti iz ravnoteže od neodlučnog prijatelja u restoranu koji 10 minuta gleda jelovnik i ne zna šta da naruči, ili devojke kojoj pravi društvo u šopingu pri čemu ona ne može da se odluči između dva po njemu ista para čizama. Ovan je stvoren za akciju i ima osećaj da ga trivijalne sitnice vuku prema dnu.

5 znakova Zodijaka koje će u oktobru sreća pratiti na svakom koraku

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
340 Shares
340 Shares
Share via
Copy link