Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znakovi koji najčešće završe slomljenog srca

Svima se dešava da uđu u odnos sa pogrešnom osobom, a za to vreme pate za nekim nedostižnim.

Teško je pronaći korelaciju koji znakovi Zodijaka su skloniji lošim odlukama, ali 6 znakova se izdvajaju po tome da u najvećem broju slučajeva završe slomljenog srca, piše Wanabemagazine.

Ovan

Hrabri i samouvereni Ovnovi su ubeđeni da mogu svakog da pridobiju i uleću u vezu verujući da će svojom snagom i ljubavlju postići sve što su naumili.

Oni se ne plaše površnosti, sebičnosti i kukavičluka partnera, jer sami nemaju te osobine i ne shvataju ih ozbiljno kod drugih. Misle da su to prolazne slabosti i da će partner pored njih procvetati i postati sjajna osoba. Zato su skloni da čitav emotivni odnos iskonstruišu i sami se bore za njega, dokle god ih nose osećanja.

Kada se definitivno razočaraju, odlaze i nastavljaju potragu.

Bik

Bikovi su dobro uzemljeni, njima glava nije u oblacima, a srce im je na pravom mestu – to su verne osobe, pune ljubavi i zato im je partnerstvo, deljenje nežnosti i emocija, neophodno.

Pošto su i vrlo senzualni, teško podnose samoću i uporno traže nekog ko će u njima pokrenuti leptiriće.

Samouvereni i tvrdoglavi, Bikovi su navikli da dobiju ono što hoće, pa ako se desi da osoba koju su izdvojile i na nju usmerile pažnju, nije zainteresovana, oni se trude i trude i stavljaju sebe u vrlo nezgodne situacije. I na kraju se jako razočaraju.

Rak

Najemotivniji u horoskopu, Rak se najjače vezuje za ljude – porodicu, prijatelje, partnere.

Ostaće u toksičnoj vezi duže od ostalih, jer ne može da podnese raskid, jer veruje da je sve moguće dok osećanja postoje i ne primećuje da su ta osećanja samo njegova, a da druga strana uopšte nije tako duboko uključena kao oni, da su u tom odnosu uglavnom sami.

Ljubavni horoskop: kakav je ko kad se zaljubi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

478 Shares
478 Shares
Share via
Copy link