Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Rak, Škorpija i Bik snove pretvaraju u javu i dobro poznaju skrivene dubine svoje duše

horoskopski znakovi ribe rak škorpija bik
Foto: Freepik/lookstudio

Verovatno vam se desilo da sanjate živopisne snove, koji predstavljaju ostvarenje vaših skrivenih želja, u kojima vam je, kada već nije na javi, sudbina bila apsolutno naklonjena.

Međutim, često nam snovi otkrivaju uvid u ono što donosi budućnost. Astrologija tvrdi da određeni znaci Zodijaka imaju jedinstvenu vezu sa snovima, a neki od njih se oni mnogo češće pretvaraju u stvarnost.

Ukoliko ste se zapitali da li vaši snovi imaju dublji značaj od uvida u podsvest, moguće je da će vam zvezde dati odgovor. Astrolozi su izdvojili četiri horoskopska znaka, čiji snovi imaju dobar izgled i šansu da postanu java.

Ribe

Ribe su poslednji znak Zodijaka i krasi ih sklad sa carstvom snova i intuicije.

Ribama vlada Neptun, planeta povezana sa snovima, duhovnošću i maštom, pa vešto plivaju u moru živopisnih snova i intuitivnih uvida.

Svet njihovih snova služi im kao portal u druge dimenzije, gde mogu da istraže dubine svoje podsvesti i odatle primaju poruke iz Univerzuma.

Krasi ih empatična priroda i poseduju bezgraničnu kreativnost, pa nije ni čudo što Ribe imaju sposobnost da svoje snove pretvore u stvarnost.

U tome im pomaže njihova nepogrešiva intuicija i mudrost.

Rak

Rakovi su prirodni sanjari kojima vlada emotivni Mesec, a njihov karakter krase izražena osetljivost i odlična intuicija.

Njihovi snovi neretko predstavljaju verodostojnu sliku njihovog dubokog emocionalnog pejzaža i služe kao ogledalo njihovih najdubljih osećanja i želja.

Rakovi su neraskidivo povezani sa svojom intuicijom, koja im omogućava da čuju i osete suptilnu energiju Svemira, a kroz svoje snove dobijaju poruke i smernice.

Upravo intuitivni uvidi i brižna priroda daje Rakovima poseban talenat da snove pretvaraju u realnost, posebno u sferi ljubavi i privatnog života.

horoskopski znakovi snovi
Foto: Freepik

Škorpija

Vladjuća planeta Škorpija je Pluton, koji simboliše ponovno rođenje i transformaciju, a pripadnicima ovog vodenog znaka nije strano da zaplove dubinama svoje podsvesti.

Često sanjaju veoma živopisne snove, koji održavaju njihovo unutrašnje putovanje na putu samootkrića i transformacije.

Škorpije krasi odlična intuicija i dobra percepcija, pa imaju sposobnost da prolaze kroz granicu između vidljivog i nevidljivog carstva.

Snovi im služe kao katalizator za lični rast i evoluciju, vodeći ih ka njihovom pravom putu i ​​svrsi u životu.

Poseduju nepokolebljivu odlučnost i mogućnost skoro vidovnjačkog uvida u stvari, koje Škorpijama daje sposobnost da ostvare svoje snove.

U procesu njihovog ostvarenja otključaće skrivene dubine svoje duše.

Bik

Bik možda na prvi pogled ne deluje kao znak koji je sposoban da snove pretvara u stvarnost.

Međutim, njihova velika odlučnost i praktičan pristup životu omogućava im da to ostvare.

Ovim zemljanim znakom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, pa je njihova veza sa materijalnim svetom i svim zadovoljstvima koje pruža, praktično neraskidiva.

Sanjaju snove koji su povezani sa njihovim željama za stabilnošću, bezbednošću i obiljem, što ih tera da neumorno rade kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Za razliku od prethodna tri znaka, Bikovi materijalizuju svoje snove nepokolebljivom upornošću i snažnom radnom etikom.

Na taj način grade čvrstu osnovu za uspeh i prosperitet u životu.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
289 Shares
289 Shares
Share via
Copy link