Horoskop Horoskopski znakovi

Pred Devicama, Vagama i Ribama pašće apsolutno svaki muškarac

Iz njihovog primera i ostale prpadnice Zodijaka bi mogle mnogo toga da nauče kada je zavođenje i šarmantnost u pitanju.

Pored harizme i lepote njih odlikuju i savršeni maniri, intelekt i pravičnost. iako se neke od njih mogu učiniti povučenim i tajanstvenim, pripadnice ova tri znaka mogu fascinirati baš svakog muškarca.

Vaga

Vage su osobe koje sebe smatraju vrlo dragocenima, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače, te zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, istovremeno im samokritičnost pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile i najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare.

Devica

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali pred ljudima kojima mogu da veruju potpuno se opuste. Uvek paze na ponašanje, a razne umetnosti velika su im ljubav. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je veoma lako da ga osvoje u najkraćem roku.

Ribe

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce, koji žele da ih zaštite i vole. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da će se muškarac prema njoj ponašati kao kavaljer, jer će u suprotnom nastaviti dalje s potragom.

Najgore navike horoskopskih znakova kad su u vezi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.1K Share
1.1K Share
Share via
Copy link