Horoskop Horoskopski znakovi

Prevara na pomolu: 5 astroloških znakova koji ukazuju da nešto ne štima u vašoj vezi

horoskopski znaci ljubavna prevara alarm
Foto: Freepik/stefamerpik

Ljudske emocije su veoma komplikovana stvar, a razumevanje kosmičkih nagoveštaja može predstavljati ključ za pravovremeno otkrivanje potencijalnih ljubavnih izdaja.

Drevna umetnost astrologije nudi nam jedinstven uvid u ljudsko ponašanje. Baš zato smo odlučili da se pozabavimo astrološkim znacima koji bi mogli da ukazuju na to da je vaš partner možda odlučio da malo “prošara”.

Svakako verujte sopstvenim instinktima, ali uzmite u obzir i šta nam zvezde poručuju.

Pripremite se da istražimo pet astro znakova koji bi mogli da predstavljaju alarme da nešto nije u redu u vašoj vezi.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj i impulsivnoj prirodi.

Iako ova osobina može da unese uzbuđenje u vezu, takođe lako može dovesti do nemira.

Ako vaš partner Ovan iznenada postane preterano impulsivan, ili deluje nezadovoljno, to bi mogao da predstavlja znak da je odlučio da potraži uzbuđenje van vaše veze.

Pripazite na nepredvidivo ponašanje, neobjašnjiva odsustva, ili iznenadne promene ustaljenih društvenih obrazaca.

Blizanci

Blizanci su šarmantni i komunikativni, ali kada počnu da izbegavaju smislene razgovore, to je razlog da postanete zabrinuti.

Pripadnici ovog znaka Zodijaka su izrazito društveni, pa ukoliko se vaš partner iznenada emocionalno povuče, ili izbegava da razgovara o važnim stvarima, to može ukazivati da im je fokus na nekom drugom mestu.

Obratite pažnju na suptilne promene u njihovom stilu komunikacije, jer ovaj vazdušni znak može da bude poprilično vešt u skrivanju emocija.

Lav

Lavovi uživaju u pažnji koju dobijaju, a posebno kada im se neko istinski divi.

Međutim, onog trenutka kada više ne možete da zadovoljite ovu njihovu potrebu, moguće je da će potražiti potvrdu koliko su vredni van vaše veze.

Ukoliko vaš partner deluje neobično fokusiran na pohvale koje dobija negde drugde, ili počne da se razmeće dostignućima u koja vi niste uključeni, vreme je da se pozabavite ovim problemima.

Ovaj astrološki znak ukazuje na potencijalnu emocionalnu prazninu, kojoj je potrebno posvetiti posebnu pažnju, kako bi uspeli da razrešite situaciju.

astrološki znaci prevara
Foto: Freepik

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj misterioznoj auri, ali kada se ova misterija pretvori u tajnu, to je razlog za zabrinutost.

Ukoliko Škorpija postane previše oprezna u pogledu svog ličnog života, ili demonstrira tajnovito ponašanje, moguće je da bi to trebali da istražite.

Poverenje je ključno, ali povremena transparentnost u komunikaciji može samo ojačati vezu.

Baš zato je neophodno da sa partnerom razgovarate otvoreno, jer je to ključno za rešavanje svih osnovnih problema, pre nego što situacija eskaliraja.

Ribe

Rođeni u znaku Riba su sanjari, čija priroda prosto traži emocionalne veze.

Međutim, kada se suoče sa izazovima, mogli bi da požele da pobegnu od stvarnosti.

Ako vaš partner počne emocionalno da se povlači, ili se upusti u aktivnosti zarad eskapizma, to može predstavljti alrm da je nevolja na pomolu.

Pozabavite se njegovim emocionalnim potrebama i ponudite mu podršku, kako biste ga sprečili da utehu potraže na drugom mestu.

Život svakog horoskopskog znaka nepogrešivo opisan u priči od samo 7 reči

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

129 Shares
129 Shares
Share via
Copy link