Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Ribe: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Možda nećete biti baš na onom mestu gde ste sebe zamislili 4. i 5. marta. Ali, postoji neko ko je mnogo iznad vas i ko želi da vam pokaže pogled sa vrha. Iskoristite pogodnosti ove ponude. Sami sebi ste najbolji prijatelj 8. i 9. marta, pa se pobrinite da uradite nešto lepo što će vas oraspoložiti. Ne brinite o računima, ako će vas kupovina učiniti srećnim i elegantnim.

Teško ćete sakriti šok na vašem licu 17. i 18. marta kada vam neko od vaših prijatelja kaže njihovu mračnu tajnu. Nađite način da je zadržite za sebe. Privlačićete pažnju gde god da se pojavite, i nećete moći da izbegnete da sve oči budu uprte u vas, čak i ako to budete želeli. Samo recite ono što je potrebno i napustite scenu. Nećete se dobro slagati sa ljudima koji su iznad vaše pozicije 28. i 29. marta. Teško će vam padati da vam neko govori šta da radite.

Ljubav

Ribe ne moraju da se trude da budu romantične. To im je u naravi i karakteru, kao klasičnom predstvaniku vodenih znakova Zodijaka. Vaše emocije će biti na vrhuncu početkom meseca, 2. i 3. marta, kda i vaša pomalo divlja strana može doći do izražaja. Ovo će privući novog uzbudljivog partnera na vašu stranu, pa ako ste u porazi za novim vezama, možete svašta izvući iz ove situacije.

zaljubljeni-par-mladi
Pixabay

Ako ste u vezi ili braku pronađite nove stvari zbog kojih ćete se…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link