Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Ovan: mesečni horoskop mart 2016. godine

Vaši uspesi vidljivi su svima oko vas, početkom meseca, 1. 2. i 3. marta. Zašto ih samo vi ne vidite? Ne budite skromni i shvatite koliko vredite. Cenite sebe. Ako vam se ne sviđa šef, vođa, lider, nadređeni, preuzmite njegovu ulogu, budite vođa. Imate veštine koje vode do pobede. Ne brinite ako ih niste koristili neko vreme. Možda su malo zarđale, ali su i dalje tu. 10. i 11. su pravi dani da predstavite svetu svoje projekte i nove ideje.

Ako vam je neophodna finansijska pomoć, potražite zajam od bliskih prijatelja koji veruju u vas. Dobićete hrabrost, bukvalno ni od kuda, da učinite nešto romantično, 19. i 20. marta. Rezultat može biti da će vam se život promeniti zauvek. Kada nakon nekog vremena pogledate unazad, bićete zadovoljni što ste ovako postupili, umesto da ste bili mirni i čekali.

Ljubav

Ovog meseca osećaćete se jače nego ikada kada govorimo o ljubavi. Možete se zahvaliti zvezdama na ovome. Ako ste u vezi, 2. i 3. marta vi i partner poželećete da odbacite neka pravila koja važe za sve parove, i postavite nova, samo vaša pravila. Očekujte neočekivano od partnera ovog meseca. Ovo je odlično vreme da se ponovo povežete jedno sa drugim.

par-ljubav-3
Izvor: Pixabay ©

Ovnovi koji traže dijamant među kamenjem, ovog meseca imaće sreće. Osvrnite se oko sebe i potražite…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link