Horoskop Horoskopski znakovi

Kako da pročitate Lava kao otvorenu knjigu

Horoskopski znak Lav odlikuje velika telesna i umna snaga, koju itekako znaju da iskoriste u svoju korist.

Otkrivamo vam nekoliko ključnih osobina Lava, pomoću kojih ćete pripadnike ovog znaka Zodijaka čitati kao otvorenu knjigu.

Njegovi apetiti su ogromni, volja čvrsta, a samopuzdanje izraženo. On dobro zna šta hoće, a i kako će to postići.

Da biste shvatili Lava, treba da proučite njegovu sredinu – privatnu, profesionalnu i socijalnu. Lav je onaj koji ima dominantnu ulogu ili se barem trudi to da postigne. Sve što radi od srca je, ali i zbog nekog.

Ponaša se kao glumac na pozornici; čak i kad je sam zamišlja da ga neko gleda i ocenjuje. Treba mu pažnja, divljenje, obožavanje, aplauz!

Plodovi njegovog talenta i kreativnosti ništavni su ako nisu izloženi tuđim pogledima. Premda mu ne manjka samouverenosti i samopouzdanja, a egoizma ima napretek, previše je tašt pa ponekad ne može realno da proceni situaciju.

Zavidi onima koji imaju više od njega, ali pomoći će drugima kad primeti da imaju određene sposobnosti. Voli da bude pokrovitelj, inicijator i zaštitnik, vrlo je velikodušan u društvu, a naročito prema onima koji su mu lojalni i koje voli.

Bez njega bi svet bio dosadan; on je taj koji će svemu dati veću dimenziju, jači začin i sjaj. Ne zanima ga ništa prosečno.

Žudi za slavom i počastima, titulama, poklonima i pohvalama. Teži luksuzu, a ima nepogrešiv instinkt da prepozna prave vrednosti.

Vrlo je emotivan, bučan i bahat, često preteruje i u doživljaju i opisu nečega; ako nema dramatike, on će je izmisliti!

3 znaka Zodijaka sa kojima ne želite da završite u krevetu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

407 Shares
407 Shares
Share via
Copy link