Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Bik: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Početkom meseca razmišljaćete mnogo o svojim prioritetima. Najviše ćete gledati moguće troškove i izdatke, kao tipični bikovi, umesto da uživate u iskustvu i mogućnostima koje vam se pružaju. Ako možete sebi nešto da priuštite, ne razmišljajte toliko o cenama. Stavite ih sa strane. Bićete mnogo saosećajni 8. 9. marta, ali pazite da ne budete povređeni, jer je ovo veoma emotivan period za vas. Volite da pomažete ljudima, ali da li po cenu da vama bude loše?

Ako želite samo da čujete “hvala”, ne nadajte se mnogo. Biće mnogo energije u vazduhu 12. i 13. marta, a što više zadovoljstva tražite i želite, više ćete pozitivnih stvari i privlačiti. Mnogo toga će vam se dešavati u ovom periodu, i nećete imati vremena da budete nezadovoljni i lošeg raspoloženja. Moguće je da ćete malo preći granicu arogancije 19. i 20. marta, jer ćete tada imati publiku, koja je zavisna od svake vaše reči. Krajem meseca bićete sumnjičavi, i ovog puta zahtevaćete pravi dokaz.

Ljubav

Slobodni Bikovi imaju još mnogo toga da nauče kada je reč o ljubavi. Zauzeti se pak osećaju sigurno i srećno ukoliko su već duže u posvećenim vezama. Ovaj mesec počeće uzbudljivim dešavanjima, harmoničnim odnosom i sa puno energije. Ako ste u vezi, obratite pažnju na stvari koje ste nesvesno skrivali od partnera i potražite način da mu ih saopštite. Neće vas osuđivati, nemate čega da se plašite.

par-ljubav-5
Izvor: Pixabay ©

Sredinom meseca, oko 15. marta bićete nestrpljivi i požurivaćete partnera ili osobu koja vam se doapda. Pazite da se…

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
49 Shares
Share via
Copy link