Horoskop Horoskopski znakovi

Najlepše žene horoskopa: Ova 4 znaka oduzimaju dah

devojka dnevni horoskop
Girl Young Pretty Hair Beautiful Women Woman

Nedavno mi je neko rekao da je lepota stvar koju svako može imati, ali da je to površno i donekle privremeno stanje. Dalje su mi rekli da je lepota nešto sasvim drugo. Čovek može biti lep i još uvek u sebi nositi srce kameno od ružnoće.

Lepota je taj večni potencijal u čoveku – bilo kojoj osobi – koji prevazilazi fizički izgled. Lepota je ono što osoba vidi u svom partneru nakon što nestane početni glamur njenog izgleda.

Ali lepota ima svoje mesto.

Najlepše znakove zodijaka možemo pronaći u različitim karakteristikama, ili čak konsultujući naš horoskop.

Ono što mislimo da je lepo je subjektivno. Ne samo to, lepota dolazi sa predrasudama i očekivanjima. Ne mislimo svi da su iste stvari lepe, niti nalazimo lepotu u bilo kom određenom standardu crta lica ili tela.

Svi ljudi imaju nešto lepo u sebi, a jednom sam čula da neko kaže da su sve oči lepe. Razmislite o tome. Na neki način, pretpostavljam da je to tačno, jer oči imaju prirodnu lepotu, bez obzira na to kako izgledaju.

Ali prema zodijaku, mi smo izgrađeni da karakterišemo određene aspekte sebe, fizički. Na osnovu astrologije, mi smo skloniji da blistamo u određenim segmentima u odnosu na druge zahvaljujući delimično našim vladajućim planetama.

Stoga smo napravili listu šta najlepše znakove čini lepim i zašto:

Ribe

Najlepši i najnežniji

Znak Riba je najlepši zbog svoje kreativnosti i saosećanja prema drugima. Dok Vodolija dobro nosi cipele, niko ne izgleda bolje bez cipela od žene Ribe.

Lepa stopala i prsti – glavna nagrada za one sa fetišima. Potražite u Ribama najlepše metatarzalne kosti. Takođe, Ribe imaju prelepe oči.

Nežne su, suptilne, graciozne čak i kada su tek probuđene. Njihova lepota izbija iz njihove duše. Kreativne i sanjive, i ne želeći privlače pažnju.

Devica

Najšarmantniji 

Devica zna reči koje opčinjavaju, njihove priče ih čine najšarmantnijim za sve oko sebe, magnetski i prirodno privlačnim.

Devica je ona devojka u bikiniju sa najboljim stomakom na plaži. Ako se pupak može smatrati lepim, onda Devica ima čarobno dugme.

Pin-up devojka sa malim strukom? Ona je verovatno Devica. Naizgled krhka i nežna, u sebi krije pravi orkan i to je čini neodoljivom.

Lav

Najprivlačniji 

Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. A to znači da se neke od najlepših grudi mogu naći na ženi Lavu.

Ako volite lepa poprsja, naći ćete najlepše koje možete zamisliti na ženi Lavu. Njihovo samopouzdanje takođe podiže njihov nivo lepote, i obrnuto.

Snažne su, otmene i beskrajno privlačne, zaraznog smeha i razoružavajućeg pogleda.

Ovan

Najhrabriji znak zodijaka

Budući da Ovan vlada glavom, verovatno ćete videti punu, prijatnu lepotu ovde, u svim crtama.

Ona je jedan od najlepših horoskopskih znakova. Snažne obrve i prodoran pogled će nagovestiti inteligenciju i žestinu koje čine ženu Ovna i lepom i snažnom.

Ovih 20 osobina žena rođenih u znaku Lava morate znati ako vam je do života

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

220 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap