Horoskop Horoskopski znakovi

Naredne dve nedelje za Ovna, Raka i Vagu doneće velike životne promene

Sredina novembra biće posebno zanimljiva za ova tri znaka. Period od 11. do 20. novembra obećava uspeh i sreću. U toku ove dve nedelje ćete osetiti nalet pozitivne energije i motivacije, pa vam ništa neće biti mrsko da uradite.

Ako ste rešili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su svezde na vašoj strani, piše Still.

Ovan

Svaki trud koji uložite će biti primećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promeni radnog mesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.

Potrebno je i malo truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.

Provodite više vremena sa porodicom. To vreme će biti dragoceno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

Rak

Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dve nedelje su vam apsolutno naklonjene. Vreme je za pozitivne promene i započinjanje nekih novih stvari.

Osetićete se spokojnije i srećnije u narednom periodu i spremno za potpuno novo poglavlje u životu.

Očekuje vas iznenadni priliv novca.

Vaga

Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.

U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

Bik, Rak i Škorpija će u novembru pucati od ljubavi, a imaće uspeha i na poslu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
925 Shares
925 Shares
Share via
Copy link