Horoskop

Horoskop za Veneru u Vodoliji od 3. do 27. januara otkriva 3 važne stvari, vreme je za ljubav

ljubavni par

Od 3. do 27. januara imamo Veneru u donekle hladnoj Vodoliji, fiksnom vazdušnom znaku, tako da bi romansa mogla biti malo “zamrznuta” u narednih nekoliko nedelja. Ali to nije nužno loša stvar.

Od svih znakova, Vodoliji je potrebno najviše prostora. Njegova nezavisnost je očigledno u suprotnosti sa Venerom – Venera ne mrzi da bude u ovom znaku (ona samo želi da donese ljubav), ali dobićemo njenu malo prigušenu verziju.

Kao primer kako bi ovo moglo da izgleda, možemo zamisliti nečiju kartu rođenja sa istaknutom Venerom u Vodoliji.

Ove ljude privlače intelektualni tipovi koji se na neki način razlikuju od drugih. Manje ih privlače dramatični i emocionalno nestabilni partneri.

Umesto toga, privlači ih sapioseksualna energija: erotski naboj kroz intelektualnu zajednicu. I nisu skloni sentimentalnom izražavanju ljubavi.

Ova mala skica lika Venere u Vodoliji mogla bi nam dati neke nagoveštaje o tome šta da očekujemo u narednim nedeljama, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje, piše Sensa.

Kako se možemo konkretnije uskladiti sa ovom energijom?

1. BEZ DRAME MOLIM!

Pošto je Vodolija fiksni vazdušni znak kojim vlada ozbiljan Saturn, ovo nije vreme za romantične zavrzlame. Vodolija ima moć razjašnjenja – odvaja dečake od muškaraca.

Fiksnost, a ne neozbiljnost. Možda ćete se osećati kao da vam treba odmor od bilo kakvog vođenja ljubavi ovog januara. Jasnoća o romantici – ili potpuna udaljenost od nje – oba su pokazatelja ove ekskurzije Venere u Vodoliju.

2. KROZ PRIJATELjSTVO DO LjUBAVI

Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima.

Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju onlajn zajednicu), nemojte se odupreti ovoj kosmičkoj privlačnosti.

Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

3. SAMO RACIONALNA I DUGOROČNA

Vodolija postoji u potpunosti u njegovoj glavi, ne pokreću ga impulsi. Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog.

Takođe možete osetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lepih objekata (Venera vlada lepotom).

Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovečnost (Saturn) spajaju.

Neki astrološki datumi su za zezanje i zabavu. Ne ovaj. Na kraju, Venera u konjunkciji sa Saturnom sugeriše posvećenost, ulaganje u nešto što želite dugoročno.

Ostvariće želje u prvoj polovini 2023: 5 znakova imaće naklonost planeta na svim poljima

Izvor: Sensa.story.hr

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
672 Shares
672 Shares
Share via
Copy link