Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskop za naredne 3 godine: Ovan upada u zamke, Jarac pronalazi sreću, a Škorpija ljubav

buducnost horoskop

Stručnjaci za astrologiju objašnjavaju da će Saturn 7. marta 2023. napraviti svoj prelazak iz Vodolije u Ribe, gde će ostati do 14. februara 2026. godine.

Saturn se prvi put preselio u Vodoliju u decembru 2020. godine, pod poravnanjem poznatim kao Velika konjunkcija.

Ovan

Vama tranzitira 12. poljem što je izazovno. Posebno obratite pažnju kome verujete, kome poklanjate pažnju i ljubav. Biće zamki i prevara. Ipak nije sve tako teško jer imate Jupitera koji je u vašem znaku do maja i koji vas štiti i čuva.

Bik

Posle tri zadnje godine gde vam je život bio istumban sada na red dolazi mir. Vi ovaj tranzit nećete jako osetiti. Ipak držite se svojih moralnih načela i biće sve dobro.

Blizanci

Od vas Saturn zahteva jako i oštro da obratite paźnju na vašu komunikaciju. Nikako više površna komunikacija, morate da budete precizni i da duboko razumete ljude.

Rak

Od vas Satrurn traži borbu za sebe na svokom polju. Morate napustiti vašu sigurnu luku i uputiti se u avanturu zvanu život. Sami ali sigurni u sebe! Krenite i videćete kakav vetar u leđa dobijate od Saturna.

Lav

Vi sada uživajte. Svoje lekcije ste naučili. Bilo je teško i mučno poteklih godina. Sada Lavovski život u svoje ruke i naped!

Devica

Saturn vam donosi promene u porodici tj. partnerskim odnosima. Mnoge Device će svedočiti preljubi partnera.

Vaga

Saturn vas unazad i traži da preispitate svaki detalj, momenat vašeg života. Morate sami biti sebi ozbiljan i objektivan sudija jer u suprotnom sledi bolna kazna. Preuzmite odgovornost za svaki vaš postupak. Ako ste krivi priznajte.

Škorpija

Promene u emotivnom i duhovnom smislu. U naredne tri godine vi ostvarujete samo prave emotivne odnose.

Strelac

Vraća vam se optimizam i osmeh a sve zbog Jupitera. Saturn vas ne zamara. Spremite se na veliku poslovnu promenu koja vam boji život najlepšim bojama.

Jarac

Od vas ne traži ama baš ništa. Vi njemu predloźite ples kroz vreme u naredne tri godine. Bićete srećni.

Vodolija

Naredne tri godine neće biti izazovne za vas. Vaš život će potpuno isto izgledati. Jedna utabana i sigurna staza. Ako želite promene bilo kakve vrste slobodno ih pokrenite!

Ribe

Ribe trebada se glasno bore za sebe kao i da skinu paučinu sa očiju. Ukoliko ovo urade Saturn ih nagrađuje u obliku životne snage i sreće koja će ih pratiti. Ali ako pokušaju da dobiju bilo šta na lepe oči, ako muljaju, varaju ne bore se glasno i pravično za sebe sledi oziljna kazna koja će biti bolna i duga.

Izvor: ALO

Ovo su surove istine o svakom horoskopskom znaku koje oni ne vole da čuju

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
255 Shares
255 Shares
Share via
Copy link