Horoskop Mesečni horoskop

Horoskop za april 2016: Jarac suvereno vlada

Kada je ljubav u pitanju, ovog meseca vas čekaju važne vesti. Za vaš znak, praktičnost i stabilnost su glavne reči ovog meseca. Međutim, 10. aprila ćete otkriti da gajite snažna osećanja prema osobi bliskoj vama, i da su se ta osećanja otrgla kontroli.

Pokušajte da se opustite i prepustite.

Jarčeve koji nisu u vezi 12. aprila čeka zabava i vrela noć, ali nemojte zaboraviti na psihološki momenat pored tolike fizičke privlačnosti. 14. i 15. ćete razmenjivati ljubavne mailove, poruke, tvitove i to će vam baš prijati. Svi smatraju da ste savršen par, a što se vas tiče, ako je uvek tu da se oslonite na njega, ne postoji stvar koju ne možete da uradite. Kako pravite zajedničke planove, 18. i 19. aprila ćete želeti da uložite u zajedničku investiciju kako bi bili komforniji. Vaša veza će vas odvesti na razna neistražena mesta, a 22. aprila vas čeka još jedno lepo iznenađenje.

Posao

jarac-horoskop-upornost

Često se desi da se prisećamo stvari iz prošlosti, ali da nam mozak prikazuje ulepšanu i ne tako realnu sliku. U tom smislu, iako se prisećate stvari, vodite računa da to možda nije prava slika. Kada 6. aprila svu energiju usmerite ka poslu, uspeh je zagarantovan.

Druge šanse i druge prilike vam nude razne mogućnosti između 12. i 15. aprila. Možda će vam čak neko drugi prepusititi svoju ideju a vi poentirati. Između 19. i 22. će se realizovati ugovori koji su bili na čekanju. Ukoliko tražite posao, 27. i 28. su vaši srećni dani kada treba da šaljete CV. 29. aprila obratite pažnju na razne koincidencije, to vam Univerzum poručuje nešto. Sledećeg meseca sveže glave obradite predmete koje u mesecu aprilu niste uspeli.

Zdravlje

Duže vreme odlažete odluku da počnete zdravo da se hranite i bavite fizičkom aktivnošću, obavezno to uradite, da ne bude kasno. Posebno osluškujte šta vam vaše telo poručuje 5. i 6. aprila i ne zanemarujte znake. Kontrolišite pritisak.

Pročitajte godišnji horoskop za Jarčeve

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

0 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap