Horoskop Horoskopski znakovi

Koliko su verni Zodijaci? Blizanci nestašni, Lavovi pouzdani, Bikovi odani do groba

woman-arguing-with-her-internet-addicted-boyfriend
Foto: Freepik

Svi koji su iskusili izdaju i prevaru od strane voljene osobe znaju koliko neverstvo može da zaboli, da sruši idilu i snove, a poslednje što želite je da iznova prolazite kroz ista bolna osećanja.

Zbog toga nije loše znati sa kojim to partnerima se možete opustiti, kojima možete verovati, a sa kojim znakovima morate biti na oprezu u svakom trenutku.

Na osnovu karakteristika horoskopskih znakova, astrolozi su napravili i prepoznali obrazac koji nas može upozoriti na vreme pre nego se naše srce poput stakla izlomi u hiljadu komada.

Pojedini znakovi Zodijaka skloniji su varanju svojih partnera, a svaki od njih uvek će istaći svoje razloge za takvo ponašanje.

Ovan

Što se tiče varanja, Ovnovi su uvek na nekakvoj psihološkoj klackalici. Kod njih postoji polovična mogućnost prevare.

Ovan čvrsto drži do svoje reči uvek ispunjavajući obećanja, ali i vrlo lako zna da se upusti u rizike i avanture, a sve kako bi se razbila i pobedila dosada.

Ovnovi imaju izrazito jak ego koji često zahteva posebnu pažnju, a ukoliko Ovan odluči da vas prevari to će uraditi jer smatra da u vašem odnosu nije bilo dovoljno snažnih emocija i dinamike koja je u skladu sa njegovim striktnim merilima.

Ovnovi su aktivni i ukoliko partner nije u mogućnosti da prati njihov ritam, bez zadrške i griže savesti će nastaviti dalje bez partnera.

Bik

Bikovi ozbiljno veruju u „ljubav do groba“ i zavete koje daju na dan venčanja. Zbog toga, Bikovi spadaju među najvernije saputnike za čitav život. Ako pored sebe imate takvu osobu, znajte da ona sa vama misli zauvek.

Bikovi se najčešće odlučuju na prevaru u situacijama kada ozbiljno sumnjaju da ih partner vara. Oni će to učiniti kao svojevrsni čin osvete na koji se u drugačijim okolnostima uglavnom neće usuditi.

Bik veoma često nedvosmisleno pokazuje koliko mu je stalo na fizičkom i emocionalnom nivou, i zbog toga ne možete i ne trebate sumnjati u njegovu vernost.

Blizanci

Verovatno ste već pogodili. Blizanci kao partneri su veoma lukavi i nestalni, a često su podložni tome da se nađu u iskušenju prevare. Može se čak reći da potajno uživaju u takvom osećaju.

Njima je prečesto potrebna dodatna stimulacija na intelektualnom nivou zbog čega od razgovora sa ljudima uvek očekuju da pruži dozu uzbudljivosti i zanimljivosti.

Iako imaju ovakve sklonosti, obično se sve završi traganjem za flertom na sajtovima za upoznavanje, preko poruka i društvenih mreža, ali najčešće se odupiru iskušenju da sve prenesu iz ovog virtuelnog u stvarni, materijalni svet.

Ukoliko redovno podstičite njihovu znatiželju i interesovanje, možete biti sigurni da Blizanci neće nigde otići.

Rak

Rakovi svoje razloge za neverstvo najčešće traže u maštanju, jer se baš i ne može reći da sa sigurnošću znaju šta žele od života. Bez obzira na sve, Rak zahteva beskrajnu pažnju.

Oni su izuzetno nesigurni te je varanje često njihov očajnički pokušaj i način da povećaju samopouzdanje.

Osim toga, vrlo su vešti da ne priznaju krivicu tako da čak uspevaju da okrive partnera.

Lav

Samouvereni Lavovi se predstavljaju kao alfa mužjaci ili ženke, da menjaju partnere poput rukavica. To tako deluje na prvi pogled, dok u stvarnosti, to i nije slučaj.

Oni vole da pogledaju i vide šta se nudi u „izlogu“. Vole da skeniraju atraktivne osobe suprotnog pola, ali istovremeno ih sprečava osećaj beskrajne vernosti prema partneru.

Zbog toga su Lavovi veoma pouzdani partneri, ali postoji jedan izuzetak. Ni pod kojim uslovima ne smete biti uspešniji, talentovaniji, bogatiji i bolji od Lavova, a naročito mu to „nabijati“ na nos.

Devica

Slobodno se opustite jer Devicama slobodno možete verovati.

Device se u odnosu na ostale znakove razlikuju po jasnoj želji za samoćom, meditacijom i prilično uređenim stilom života.

Što se tiče partnerskog odnosa, Device su tu vrlo izbirljive, naročito kada je reč o novim partnerima.

Vaga

Vaga je miran i uravnotežen znak koji igra po pravilima fer pleja. One su odgovorne i revnosno ispunjavaju svoje preuzete obaveze, tako da im prevare predstavljaju samo dodatni napor i stres u perspektivi, te misle da prevara i kratkotrajno zadovoljstvo nisu vredni toga.

Vaga je sklona flertu, a nekada se može dogoditi da taj flert nenadano ode predaleko.

Vage ne umeju da kriju emocije te ukoliko vas ovaj znak prevari budite sigurni da će vam sve momentalno priznati.

Škorpija

Škorpije su poznate kao strastveni i nepouzdani ljubavnici.

Kod njih do neverstva dolazi isključivo iz bazičnih fizioloških potreba.

Dokle god vas sa ovim znakom vezuje strast budite sigurni da neće obraćati pažnju na druge, ali to je na duže staze ipak teško održiv odnos.

Strelac

Strelčevi su strastveni i nemilosrdni ljubavnici, baš poput Ovnova i Lavova. Oni imaju nezasitu potrebu za akcijom i avanturom.

Ukoliko želite Strelca za pouzdanog partnera onda nipošto nemojte ograničavati njegovu slobodu i avanturistički duh.

Zauzvrat, on može svom partneru pokloniti svu svoju pažnju i ljubav, u koju iskreno veruje.

Jarac

Jarac je verovatno najpouzdaniji partner.

Disciplinovan, smiren i sabran u situacijama kada se nalazi pred velikim iskušenjem, Jarac uvek može iskontrolisati svoje nagone.

Istina je da oni od svojih partnera zauzvrat očekuju poštovanje, divljenje i priznanje koliko su zapravo posebni i neverovatni.

Vodolija

Želje i potrebe Vodolija su nestalne i veoma brzo se mogu promeniti.

Od njih gotovo nikada ne možete znati šta sledi već u idućem momentu, te je poznato da se vrlo lako mogu zavesti i zaneti.

Bez mnogo razmišljanja oni mogu uploviti u ljubavne avanture pravdajući sebi čin prevare mišlju da je reč samo o jednom incidentu i pukoj slučajnosti.

Ribe

Ribe su nežne i ranjive osobe sa bogatom maštom iz koje može nastati najgenijalniji kreativni sadržaj.

Oni su takođe verni partneri koji sa puno pažnje pristupaju partnerskim odnosima.

Jedini problem sa njihovom vernošću može predstavljati dosada jer ukoliko se iznenada pojavi neka nova ljubavna priča u njihovom životu može se dogoditi da prelako podlegnu uticaju treće strane.

Ovih 5 znakova vole da sede na dve stolice, vernost im nije jača strana

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link