Horoskop Horoskopski znakovi

Ovo 4 znaka Zodijaka su najveće tračare, ogovaranje im je duševna hrana

zamisljena devojka

Određeni horoskopski znakovi poznati su po ovoj negativnoj osobini – ogovaranju. Oni važe za najveće tračare i  teško im je da čuvaju tajne.

I koliko god svesno ne žele da budu takvi, ogovaranje je u njihovoj prirodi ili u zvezdama prema rečima astrologa.

Vodolija

Vodolije vole da dele svoje znanje. „Često govore o informacijama koje znaju, ali ih retko shvataju kao tračeve. Na kraju krajeva, neće otkriti mnogo informacija osim ako to nije neophodno. Oni su dobri prijatelji i znaju da čuvaju tajnu kada je to potrebno, prenosi Alo.

Devica

Devica je prilično zreo znak, više voli da ćuti kada drugi počnu da ogovaraju, ali to ne znači da se kasnije neće pridružiti.

Teško da će podeliti informacije koje se tiču njih samih, osim pred osobama u koje imaju apsolutno poverenje. Isto se ne odnosi na informacije o drugima.

Devica deluje dovoljno pouzdano i divno – toliko da svi žele da podele svoje vesti sa njom. Međutim, ne mogu biti sigurni da ona neće otkriti njihove tajne drugima. Kada se ne radi o njoj, ona često zanemaruje svoj kredibilitet.

Vaga

Deluju nevino i veoma spontano, ali Vage ogovaraju otvoreno, javno i bez straha. U isto vreme pokušavaju da dele pravdu, zbog čega je teško reći koga zapravo ogovaraju.

Kada ogovaraju, Vage koriste vrlo logične argumente i objašnjavaju zašto je nešto negativno. Ali dok dobro znaju da su tračevi loši, oni to ne prestaju da rade.

Blizanci

Na vrhu liste tračara je Blizanac, vazdušni znak koji voli ogovaranje i to ne krije.

Blizancima je teško da čuvaju tajne, čak i kada su to obećali.

Neće vam „baciti so“ na ranu i pokušaće da ispadnu prilično saosećajni sa vašim problemom, ali zato što se lako vode i deluju spontano vaše tajne kod njih nisu nimalo sigurne.

Ovo su 6 emotivno najzahtevnijih znakova, za ljubav sa njima trebaće vam čelični živci

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

77 Shares
Share via
Copy link