Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 znaka ujedaju pravo za dušu, izbegavajte svađu s njima jer ćete nagrabusiti

besna zena horoskop

Da li ste ikada zapitali zašto baš vi reagujete burno dok vaši prijatelji sasvim drugačije odgovaraju na istu situaciju? Karakteristike vašeg horoskopskog znaka vrlo lako mogu biti objašnjenje jer je jednostavno izbegavanje provociranja pojedinih znakova, jediji siguran način da ostanete nepovređeni.

Uješće vas za dušu, uvrediti i povrediti, to je sigurno. Osećaćete se i nadjačanim i nadglasanim, a o sujeti da ne govorimo. Povrediće vas na sve moguće i nemoguće načine.

S njima se nikad ne zna gde su im granice i kada će krenuti u napad.

Ovan

Ovan je dominantan znak jake volje koji se najčešće ponaša bez mnogo razmišljanja o posledicama ili osećanjima drugih. Sve njihove emocije su intenzivno vatrene baš kao i karakter Ovna.

S takvom naravi, oni će pobesneti ako im kažete bilo šta što ih može uvrediti koliko god vama da izgledalo beznačajno.

Vaga

Vage vas mogu iznenaditi eksplozivnom reakcijom koja će uslediti ako ih gurnete preko ivice što je obično zbog neke vrste netolerancije ili nepravednosti.

Iako Vage nisu sklone gubljenju kontrole, one mogu imati burne reakcije kao odgovor na ponašanje prijatelja ili porodice čije potrebe Vaga uglavnom stavlja iznad svojih.

Devica

Devica je u stanju da trpi, da ključa i da se obuzdava verovatno najviše od svih znakova. Međutim, zbog konstantnog prećutkivanja, Devica je često ogorčena i spremna bez mnogo vike da vas baci na kolena, ostavljajući duboke rane.

Posebno je ovaj znak osetljiv na ljude koji nemaju plan ili jake stavove što je za Devicu skandal.

Lav

Lavovi će najžešće vikati, vrištati na vas, vređati i vas govoriti stvari za koje znaju da će vas najviše povrediti-. Njihov bes može trajati veoma dugo i povremeno eksplodirati na način da verujete da preteruju. Svaki oblik neznanja im je nepodnošljiv.

S njima jednostavno ne želite sukob jer će vas Lav ne samo uvrediti nego i sasvim iscrpeti i ostaviti bez energije.

Veliki kineski horoskop za septembar 2022: Nevolje za Zeca, Majmun na 7. nebu, Tigar emotivno nestabilan

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

65 Shares
Share via
Copy link