Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto je ozbiljna veza nemoguća sa Strelčevima

Strelci su komunikativni, veselog karaktera, avanturističkog duha i optimističnog pogleda na svet, ali kada je reč o emotivnim vezama, na tom polju se loše snalaze.

Upravo zbog svog slobodoumnog duha Strelac nije poželjan za partnera, jer on bez svoje slobode teško može da funkcioniše.

Pritom su veoma samoživi i uvek će gledati kako da ostvare svoju korist, a vas neće ni uzimati u obzir u svojim planovima.

Njegova osećanja i razmišljanja su mu najbitnija, te će često pokazati da za vas nema vremena. Njegove reči imaju kratak rok trajanja i ono što ste danas zapamtili kao njhov stav sutra već neće biti.

Čak i kada se obavežu sa partnerom, neće se ponašati kako druga strana očekuje, nikad to neće biti “normalna veza”.

Ljubavni horoskop vas savetuje da ne sputavate njegovu nezavisnost. Nemojte se truditi da ga držite na jednom mestu.

U vezi su energični i preduzimljivi i vrlo im je važno da ste spremni da ih pratite i lutate sa njima. Njihova ljubav često može biti usmerena na više osoba i dešava se da održavaju više paralelnih veza.

Ali, možete ga impresionirati neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima. To će prijati njegovom razigranom i egoističnom duhu.

Strelci uživaju u istraživanjima i putovanjima u nove predele – ako ste i vi avanturistički duh, biće to bitna zajednička tačka.

Takođe, potrudite se da zračite optimizmom i radošću jer ne podnose lošu energiju oko sebe.

5 najpametnijih znakova Zodijaka

Izvor: Noizz

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
193 Shares
193 Shares
Share via
Copy link