Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka koja će odmah osetiti pozitivne promene u 2021. godini

Retka konjukcija Urana i Saturna dovodi do pomirenja suprotstavljenih stavova i označava tihi početak pozitivnih promena koje nas čekaju u 2021. godini. Planete sreće i blagostanja Jupiter će večim delom godine prolaziti kroz sazvežđe Vodolije i jednu za drugom otvarati prilike za promenu.

Ali promena nakon teške 2020. godine ne dolazi odjednom, nego postepeno, a tri horoskopska znaka će je prvi osetiti.

Spremite se za jesen novih ljubavi, opraštanja od prošlosti i mirne promene – nešto sasvim lepše i drugačije nego prethodni periodi koje smo doživeli tokom 2020. godine

JARAC

Ljubav

Mnogi emocionalni problemi su rešeni, a sada je ostalo da samo još više sanjate, maštate i planirate na emotivnom planu. Do kraja januara dobijate i nove ljubavne šanse. Jedine turbulencije donosi Venera u kvadratu – moguća su nerazumevanja i nesuglasice u porodici ili sa partnerom.

Jupiter u vašoj drugoj asrološkoj kući može podstaći priče o potomstvu. Usamljena srca krajem jeseni mogu sresti osobu koja će im osvojiti srce.

Posao

Odlične mogućnpsti očekuju Jarčeve koji traže novi posao, naročito u prvoj polovini jeseni. Mnogi će uložiti novac i nove projekte što će doneti prosperitet i ekonomsku prednost na tržištu.

Moguće je da će neki pronaći novi posao u drugom gradu ili se odlučiti za promenu profesije. Planete su vam na polju karijere vrlo naklonjene.

Zdravlje

Imaćete problema sa padom energije, ali utz dobru ishranu i pravu motivaciju moguće je da ostvarite željeno.

VODOLIJA

Ljubav

Najvažniji period za ljubav biće sigurno početak novembra. Aktivna Venera uz podršku Marsa donosi snažne emocije svima onima koji žele da se vrate staroj ljubavi. Novi susreti i zabavne avanture mogu dovesti do nove ljubavi.

Jupiter i Saturn vas podstiču da sačuvate smirenost u slučaju nerazumevanja u porodičnim odnosima. Velike odluke na ljubavnom planu očekuju vas već od početka 2021. godine.

Posao

Jupiter i Saturn pomažud a se lakše suočite sa preprekama na polju karijere i pripremite se za zaista neverovatan početak sledeće godine, Ove dve planete su u vrlo pozitivnom tranzitu sa Suncem, pa imate priliku da pokrenete i ostvarite mnoge projekte.

Oni koji tragaju za poslom trebalo bi sve razgovore da obave do kraja februara meseca. Bićete raspoloženi za timski rad, pa potražite poožć od kolega za sve što vam treba. Zima će vam doneti bolju novčanu situaciju.

Zdravlje

Imaćete sjajnu fizičku i mentalnu energiju što će vam pomoći u poslu pri sticanju novih veština i sjajnih ideja.

RIBE

Ljubav

Novembar i decembar je bio zaista nepovoljan period za ljubav za rođene u znaku Riba. Venera je bila u opoziciji što je možda donelo krizu u braku ili vezi. Vreme je da razgovarate otvoreno i da istina napokon izađe na videlo. Kažite sve što osećate, jer samo pozitivnom komunikacijom možete izbeći dodatne komplikacije na emotivnom planu.

Već krajem januara vas očekuje bolja klima u ljubavi. Tranziti Jupitera i Saturna u ovom periodu doneće vam povoljnu priliku za planove sa osobom koju volite.

Posao

Očekuju vas kratkotrajne prepreke na poslovnom planu. Vreme je da steknete hrabrost, da ih prevaziđete i ostvarite mogućnosti za napredak tokom zime. Imaćete velike dileme i teške odluke, ali pokušajte sve da rešite do sredine januara. Tražite podršku kolega i partnera.

Poslednji kvartal u 2020. godini je bio napet na naposlovnom planu, ali to jebila važna priprema za zimu koja vam donosi ekonomski prosperitet.

Zdravlje

Dobra vest je što se lako borite sa nervozom i stresom. Moćićete da pružite sve od sebe i vredno radite, a nećete imati osećaj umora.

Odluka o tome kako i gde ćemo dočekati 2021. godinu odložena za utorak

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link