Horoskop Nedeljni horoskop

Astrolog otkriva: Čeka nas jedna od najtežih nedelja, korenite promene pred mnogima

Astrologija opste

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Njenu astroprognozu objavio je portal Telegraf, a mi je prenosimo u celosti.

Sedmica započinje tranzitom Meseca kroz znak Škorpije što donosi intenzitet emocija i dozu drame kroz situacije kroz koje ćemo prolaziti. Mnoge stvari i odnos za koje ste se čvrsto vezali sada će biti poljuljani i primorani da se iz korena promene.

Ovo će se posebno odnositi na emotivne odnose, ali i polje finansija i zajedničke imovine. Ovog dana se možete iznenaditi koliko će stvari izmicati kontroli uprkos svim vašim pokušajima da je održite. Tome u prilog ide i jedan od najizazovnijih aspekata na nebu.

Planeta akcije i karme se sudaraju, što će doneti situacije u kojima naše aktivnosti iz prošlosti sada dolaze na naplatu. Takođe, mnogi će biti veoma nestrpljivi, ishitreni i reagovaće usijane glave na blokade i prepreke koje će se pojavljivati ovih dana. Upravo su strpljenje i fokus na željeno potrebni da se prevaziđu nezgodne situacije koje će nas snaći.

Dobro je biti fizički aktivan, upražnjavati naporne fizičke vežbe, dizati teret, pešačiti, trčati ili se na neki drugi način umarati ali i disciplinovati.

Nemojte insistirati i forsirati događaje ukoliko vidite da nešto ne ide po planu, jer ćete samo izgubiti živce. Ovaj aspekt donosi i borbu između starog i novog, mladih i starih, kao i potrebe da se zamene neke stare strukture novim, kao i ozbiljne konflikte na globalnom nivou, odlaganja i čekanja, uvođenje novih mera ograničenja.

U utorak će se takođe osetiti isti aspekt, tako da čuvajte snagu i poštujte zakon. Ovog dana možete očekivati iznenadne dobre vesti i informacije.

Ovaj dan možete iskoristiti za potpisivanje ugovora, početak neke edukacije, pokretanje odličnog posla, posebno zanatlije mogu razvijati svoj biznis. Kupovina automobila, telefona, novih uređaja je podržana ovim aspektom, kao i planiranje ili odlazak na neki kraći put. Iskoristite ga i za promene u režimu ishrane, i svoje svakodnevnice.

Sreda nije dan u kojem će komunikacija teći glatko, stoga se suzdržite od naglih odluka i impulsivnih reakcija. Istog dana stari problemi u ljubavnim odnosima isplivaće ponovo.

Uzdržite se od preterane rekacije ukoliko niste spremni za suočavanje sa onim što ne funkcioniše u vezi. Zbog preterane senzitivnosti možete se osetiti povređeno nečijim gestom, što ćete pokazati tako što ćete se povući u sebe. Možete optužiti nekoga da ne misli ili ne vodi računa o vama i vašim potrebama.

Takođe, uzdržite se impulsivne kupovine jer vam se neće isplatiti a najverovatnije nećete ni biti zadovoljni kupljenim.

Četvrtak je dan koji donosi idealizaciju odosa, zanos i zaljubljivanje, kao i buđenje posebnih emocija kao što je bliskost. Emotivni odnosi mogu započeti na moru ili pored neke vode.

Aktiviraće se i odnosi na daljinu, sa osobama koje žive daleko u inostranstvu. Ovog dana pokrenite inspiraciju, lepotu i lakoću i radite upravo ono što vam pričinjava zadovoljstvo i uživanje. Mnoga umetnička dela mogu nastati upravo pod ovim aspektom.

U petak se uzdržite od suvišnih komentara i kritike, održavajte tačnost i budite precizni u komunikaciji. Ovaj dan je odličan za organizaciju, pa se pozabavite težim zadacima i ciljevima, posebno onim koji zahtevaju izvestan napor i vreme realizacije.

Subota donosi mnoštvo izazova, posebno u polju komunukacije. Imaćete potrebu da se distancirate kako bi u miru razmislili o svom životu i svojoj sudbini, kao i pravcu kojim trebate ići.

Ukoliko vas budu ometali u tome i insistirali na emotivnim izlivima, to će izazvati bes i tendenciju da se uđe u sukobe. Mnoge informacije i uznemirujuće vesti dodatno će pojačati vašu zabrinutost. Takođe, i tuga može biti naglašena emocija ovog dana.

Ovaj dan donosi mnoštvo dešavanja i raspoloženja koja će se menjati iz sata u sat. Oslonite se na strpljenje i istrajnost da prevaziđete izazove. Bolovi u kičmi, kostima, zglobovima i zubima. Ovaj dan posvetite značajnim planovima i odlukama koje donose povećani stepen odgovornosti.

Da će se nedelja završiti neobično i nepredvidivo upravo pokazuju stresni aspekti tog dana. Ukoliko niste svesno kreirali promene kroz svoje polje emocija i finansija, biće vam nametnuto ovog dana da se prilagodite okolnostima.

Otkrivanje određenih informacija uticaće da se situacija drastično promeni kroz vaše partnerske odnose. Neko će doživeti nalet ljubomore, poseivnosti i manipulacije, i ozbiljnu potrebu da prekine izvesne odnose jer će biti neizdrživo ostati u takvoj vezi.

Ukoliko ste nemarno postupali sa novcem u prethodnom periodu, vikend vam može doneti otrežnjenje u vidu nagomilanih dugova i poteškoća sa rešavanjem finansija. Neko će ući u raspravu o tome šta je istina a šta iluzija i zabluda.

Autor: Jasmina Mrdalj

Ova 3 horoskopska znaka će verovatno prevariti partnere nakon pandemije

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

694 Shares
694 Shares
Share via
Copy link