Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskop: Ovan – kakav vam je podznak?

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna onda ste sigurno tvrdoglavi i uporni, proverite svoje karakteristike jer vam možda podznak ne dozvoljava da ostajete uporni u svojim namerama.

OVAN-OVAN:

Ova kombinacija je dušu dala za posao. Izuzetno jak preduzetnički duh kao i i isto toliko jaka želja za uspehom na poslovnom planu.

Brzopletost može biti velika mana ovih duplih Ovnova. Oni će koristiti svakakva sredstva samo da dođu do cilja, što se kaže cilj ne bira sredstvao. U ljubavi se partnerima takvih Ovnova uvek čini da više vole posao od njih.

OVAN-BIK:

Ovan sa podznakom u Biku ima veoma razvijen osećaj za estetiku. Stil, lepo oblačenje, enterijer stana i automobila kao i lepi pripadnici suprotnog pola su ono što ga najviše zanima. Bilo koji posao da radi, radi ga na svoj način i ne voli da ga se u poslu požuruje.

Ovan s podznakom Bika radi svojom brzinom što znači da može nekoliko dana odmarati, a onda posao obaviti u samo nekoliko sati. Kad se zaljube i ostvare vezu mogu u određenoj meri pokazati preteranu posesivnost prema voljenoj osobi.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
82 Shares
Share via
Copy link