horoskop-ovan-podznak
pixabay.com

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna onda ste sigurno tvrdoglavi i uporni, proverite svoje karakteristike jer vam možda podznak ne dozvoljava da ostajete uporni u svojim namerama.

OVAN-OVAN:

Ova kombinacija je dušu dala za posao. Izuzetno jak preduzetnički duh kao i i isto toliko jaka želja za uspehom na poslovnom planu.

[fliiby]https://flii.by/file/qmx4kimewmc/[/fliiby]

Brzopletost može biti velika mana ovih duplih Ovnova. Oni će koristiti svakakva sredstva samo da dođu do cilja, što se kaže cilj ne bira sredstvao. U ljubavi se partnerima takvih Ovnova uvek čini da više vole posao od njih.

OVAN-BIK:

Ovan sa podznakom u Biku ima veoma razvijen osećaj za estetiku. Stil, lepo oblačenje, enterijer stana i automobila kao i lepi pripadnici suprotnog pola su ono što ga najviše zanima. Bilo koji posao da radi, radi ga na svoj način i ne voli da ga se u poslu požuruje.

Ovan s podznakom Bika radi svojom brzinom što znači da može nekoliko dana odmarati, a onda posao obaviti u samo nekoliko sati. Kad se zaljube i ostvare vezu mogu u određenoj meri pokazati preteranu posesivnost prema voljenoj osobi.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here