Horoskop Ljubavni horoskop

Ova 3 znaka u oktobru 2023. imaće bliski susret sa prošloću, bivša ljubav se pojavljuje u životu

horoskop-par-ljubav

Ovog meseca 3 horoskopska znaka moraće da se suoče sa svojom prošlošću. Svemir im nudi priliku da se suoče sa svojim greškama i krenu ispočetka. Na put će im staviti susret s bivšom ljubavi, a neki će dobiti priliku da shvate da susret s prošlošću ne mora da bude negativna stvar.

Postoje trenuci kada to donosi pozitivne rezultate i blagoslove.

Ribe

Ovog meseca verovatno će se javiti razmišljanja o pomirenju s bivšim partnerom, ali ne u kontekstu obnove dugotrajne ljubavne veze. Umesto toga, vaša želja je da obnovite nekada cenjeno prijateljstvo koje je postojalo između vas dvoje.

Vaša čežnja za pomirenjem prevazilazi romantične osećaje. Ono što vam stvarno nedostaje su obogaćujući razgovori i duboke veze koje su nekada definisale vaš odnos, izgrađen na jednostavnom, ali snažnom međusobnom razumevanju. Odlučite li se na prvi korak prema pomirenju, budite uvjereni da nemate šta da izgubite.

Vaga

Tokom ovog meseca možete se suočiti s prošlim događajima koji donose određenu količinu nelagode i teskobe. Možda već neko vreme razmišljate o ponovnom povezivanju s nekim iz vaše prošlosti.

U početku ste čvrsto tvrdili da je obnavljanje stare veze velika greška, čvrsto uvereni da ste to poglavlje zauvek zatvorili. Međutim, u poslednje vreme ta vas misao uporno nagriza.

Negativna sećanja su omekšala, ustupajući mesto pozitivnim aspektima koji dolaze u prvi plan vašeg uma. Značaj prošle veze, koji se nekada činio nedokučivim, sada je jasniji i izraženiji.

Ako razmišljate o ovoj prilici – iskoristite je. Verujte svojoj intuiciji jer vas ona može dovesti do mesta na kojem ste oduvek želeli da budete. Zapamtite, ako ne pokušate, nikada nećete znati, piše Blic Žena.

Škorpija

Proces mirenja s bivšim partnerom uveliko je u toku i zaista je neverovatno koliko brzo napreduje. Biće trenutaka kada će misli o ovoj osobi preuzeti vaš um i biće gotovo kao da vas svemir sluša, ubrzo nakon toga ćete od nje primiti poruke ili neki oblik kontakta.

Nastala radost ispuniće vas pravim entuzijazmom. Imate neobičnu sposobnost uočavanja obećavajućih prilika čim se pojave.

Još jednom je vaša intuicija dokazala svoju vrednost, uveravajući vas da su vaši postupci na pravom putu. Neočekivani povratak ove osobe u vaš život služi kao jasan znak da vam je suđeno da se ponovo povežete.

Kako mesec bude odmicao, sigurno ćete se suočiti s izazovima koji će od vas zahtevati da izađete iz svoje zone udobnosti i osmislite strategiju o vrsti napretka koju želite u svojoj vezi.

Iskoristite nadolazeću energiju ovog meseca kako biste negovali jasnu viziju o tome koje aspekte veze ste spremni da prihvatite.

Za ova 4 znaka oktobar 2023. biće emotivno razarajuć, raskidi postaju bolna neminovnost

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link