Horoskop Horoskopski znakovi

Boginje stila rađaju se u ovih 5 znakova, obaraju s nogu i uvek pokupe svu pažnju

moda garderoba

Moda je umetnička forma koja se neprestano menja i razvija i koja nam omogućava da najbolje izrazimo svoju ličnost, kreativnost i stil.

Naravno, kao i mnoge druge karakterne osobine, horoskop snažno utiče na naše interesovanje za modu.

Astrologija igra značajnu ulogu u oblikovanju naših stilskih preferencija, tako da ćemo u ovom članku istražiti 5 najboljih horoskopskih znakova koji su rođeni modni entuzijasti i kako njihove astrološke osobine utiču na njihov modni izbor.

Ovan: Trendseter

Ovnovi su poznati po svom smelom i avanturističkom duhu, što ih čini prirodnim seterima trendova u svetu mode. Oni su neustrašivi kada je u pitanju isprobavanje novih stilova i imaju urođenu sposobnost da čak i najekscentričniju odeću učine bez napora.

Kroz njihov izbor odeće sijaju samopouzdanje i harizma, zbog čega su često u centru pažnje na svakom okupljanju. Kao prirodni lideri, Ovnovi se ne plaše da prihvate modne trendove i postave nove, piše Miss7.

Modni entuzijasti Ovnovi odišu vatrenom energijom koja se prenosi u njihovu odeću. Njihov stil može da varira od oštrog i smelog do sportskog i ležernog, u zavisnosti od njihovog raspoloženja. Bilo da se radi o kožnoj jakni ili upadljivom dodatku, Ovan zna kako da napravi modni izraz.

Bik: Senzualni stilista

Bikovima vlada Venera, planeta lepote i ljubavi, što ih čini neverovatno usklađenim sa estetikom i senzualnošću. Modni izbori ovog zemljanog znaka često odražavaju njihovu zahvalnost za luksuz i udobnost.

Bikovi koji vole modu imaju besprekoran osećaj za stil, gravitiraju visokokvalitetnim tkaninama, bezvremenskim klasicima i komadima koji definišu njihovu garderobu. Bik voli taktilno iskustvo mode. Svila, kašmir i somot su im omiljeni.

Njihova garderoba je puna modernih i udobnih kompleta, a ne žure se, smišljajući savršenu kombinaciju. Bik je oličenje osobe ‘obučene da impresionira’, sa inherentnom sposobnošću da čak i najjednostavniju odeću pretvori u umetničko delo.

Blizanci: Kameleoni

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i svestranosti, a ova karakteristika se proteže i na njihove modne izbore. Ormar blizanaca je odraz njihove dvostruke prirode. Imaju izuzetnu sposobnost da bez napora prelaze između različitih stilova, od boemskog do poslovnog, i od ležernog do avangardnog.

Blizanci upućeni u modu uživaju u eksperimentisanju sa bojama, šarama i dodacima. Oni mogu da pređu od ležernog šika do formalne elegancije u tren oka.

Njihovi modni izbori su raznoliki, kao i njihova interesovanja, što ih čini vrhunskim kameleonima modnog sveta. Ormar Blizanaca je igralište za kreativnost i samoizražavanje.

Lav: Zvezda događaja

Lavovi su rođeni lideri i vole da budu u centru pažnje. Imaju urođeni smisao za dramu i teatralnost, što se ogleda u njihovim modnim izborima. Lavlja garderoba je puna delova, smelih boja i luksuznih tkanina koje vrište „pogledaj me“.

Lavovi upućeni u modu imaju neverovatnu sposobnost da ostave impresivan utisak gde god da odu. Njihov stil je glamurozan i kraljevski, često sa životinjskim printovima, zlatnim detaljima i blistavim dodacima.

Samopouzdanje je njihov vrhunski modni dodatak i znaju kako da privuku pažnju. Lavovi su pravi modni lideri modnog sveta.

Vaga: Perfekcionista

Vaga, kojom vlada Venera, planeta lepote, ima istančan ukus za modu. Ovi ljudi su vrhunski perfekcionisti kada je u pitanju njihov stil. Ormar Vage je odabrana kolekcija harmoničnih, estetski prijatnih komada koji odražavaju njihovu ljubav prema ravnoteži i lepoti.

Modne entuzijaste Vaga privlači elegantno i klasično oblačenje. Oni bez napora kombinuju boje, šare i dodatke kako bi stvorili uravnotežen i sofisticiran izgled.

Njihova pažnja posvećena detaljima je bez premca i uvek su uglađene i dobro obučene. Modni izbori Vage odišu prefinjenošću i gracioznošću.


Uključivanje astrologije u vaše modno putovanje može biti zabavan i prosvetljujući način da bolje razumete sebe i svoj jedinstveni stil. Imajte na umu da dok astrologija može pružiti uvid u vašu ličnost i preferencije, moda je na kraju veoma lični i individualistički izraz.

Zato se ne plašite da istražujete, eksperimentišete i kreirate sopstveni modni identitet. Sada, samo napred i prihvatite svoj astrološki stil sa samopouzdanjem i dozvolite da vaš modni izbor govori mnogo o tome ko ste i šta volite.

Bilo da ste trendseter, senzualni stilista, kameleon, zvezda događaja ili perfekcionista, svet mode je vaše platno koje možete da oslikate svojom jedinstvenom ličnošću i ukusom. Modni entuzijasti, ujedinite se i zablistajte!

Izvor: Najžena

6 horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da postanu milioneri i doživotno obezbede najmilije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link