Horoskop Horoskopski znakovi

4 znaka će ostvariti svoje snove od 15. marta do 3. aprila: Merkur u Ribama pomera granice mogućeg!

Merkur u Ribama aktivira našu maštu i stvari će postati prilično nejasne tokom sledećih nekoliko meseci, ali ako možete da iskoristite svoju intuiciju i znate šta zaista želite životu, ovo je savršeno vreme da to i ostvarite.

Merkur u Ribama traje skoro tri nedelje, što je više nego dovoljno vremena da promenite stare navike, donesete nove odluke ili čak da pokrenete neke velike promene u životu.

Od 15. marta do 3. aprila 2021. godine, planeta komunikacije će plivati vodenim pejzažom Riba, što može biti zaista magično.

Ribe utiču na iluzije i snove, a u zavisnosti od horoskopskog znaka, nekima se želje mogu ostvariti. Ribe vladaju dvanaestom kućom astrologije, koja je u vezi sa završetcima. Merkur vlada komunikacijom, prevozom, podacima i nervnim sistemom. Ova planeta vlada umom i povezana je sa mozgom i našim nervnim sistemom. Vlada Devicom i Blizancima, te kućom komunikacije, lokalnim zajednicama, zdravljem i našim svakodnevnim navikama.

U zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka, neke stvari možete privesti kraju što je i dobro. Opraštanje od starog pravi prostor za nešto novo.

Merkur utiče na dogovore. Još smo pod uticajem mladog Meseca u Ribama, pa nije kasno da postavite cilj bilo da je u vezi sa ljubavnim životom, karijerom ili bilo čime što jako želite (i u šta ste uložili trud).Merkur u Ribama nam se obično obraća kroz snove. Dakle, obratite posebnu pažnju na svoju maštu, sanjarenja, Deža Vu trenutke i situacije zbog kojih se osećate kao da vam se događa nešto karmičko.

Da li će Merkur u Ribama uticati na vaš horoskopski znak? Možda.

Određeni horoskopski znakovi rođeni su sa Merkurom u Ribama. Dakle, ako ste Vodolija, Riba ili Ovan ovo bi se moglo odnositi na vas. Horoskopski znakovi kojima vlada Merkur takođe mogu da osete uticaj kroz snove.

Ovan (21. mart – 19. april)

Merkur u Ribama donosi zaključke iz prošlosti, a kada se to dogodi, vreme je za novi početak.

Spremni ste da isprobate nešto novo, ali postoje neke stvari na putu, a sada je vreme da ih se rešite.

Sanjali ste o svojoj slobodi. Čeznete da se oslobodite stvari koje su toskične , posebno iz prošlosti koje su već trebale da se završe, ali izgleda da se i dalje manifestuju iako ste već pokušali da zatvorite vrata, sada ih zatvorite.

Kada Merkur uđe u Ribe, neki problem će se razrešiti. Ovo će vas ohrabriti da radite stvari koje ste želeli. Sa toliko planeta u kući vaših prijateljstava, vreme ćete posvećivati ljudima do kojih vam je stalo, ali koji nisu uvek najbolji za vas. Razgovor koji ste želeli da započnete, ali niste imali hrabrosti, možda će započeti druga osoba. Ugovor ili sporazum, čak i možda razvod mogu biti finalizirani.

Primetićete ko su vam stvarni neprijatelji, a ovo će vam takođe dati hrabrost da budete odlučni u svojoj odluci da prekinete prijateljstvo i krenete dalje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Merkur vlada vašim znakom, a kada ova planeta uđe u Ribe, aktiviraće se polje karijere i socijalnog statusa. Kada se to dogodi, želja koji se odnosi na posao može se ostvariti, poput ponude za posao, unapređenja ili pokretanja sopstvenog biznisa. Možda je došlo do preokreta u karijeri, posebno nakon što se pomračenje punog meseca dogodilo u vašem znaku prošle godine krajem novembra.

Promena fokusa počela je da vas podstiče da svoju karijeru stavite na prvo mesto i možda ste shvatili da postoje stvari koje vam se ne sviđaju ili koje želite da poboljšate.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Merkur u Ribama aktivira vašu solarnu kuću posvećenosti i braka te možda imate vezu koja visi o koncu. Veza sa previše sukoba može biti jako stresna, ali Merkur može da otvori priliku za razgovor i pomirenje. Sledeće tri nedelje će staviti tačku na neke nerazjašnjene stvari. ( razvod koji se odužio). Kada se to dogodi, možete konačno da se opustite i možda upoznate nekogo novog.

Vodolija (20. januara – 18. februara)

Možda sanjate o finansijskoj slobodi, a narednih nekoliko nedelja mogu da vas približe cilju. Merkur u Ribama će vam doneti dugo očekivani novac ili poklon. Iako Merkur ne vlada novcem, može se raditi o nečemu u vezi sa hsrtijama od vrednosti, ili bonusa, povrata novca ili prodaje imovine koja će doneti profit. Možda ćete konačno vratiti dug koji vam je već duže vreme teret. Merkur u Ribama, naročito u konjukciji sa Neptunom početkom aprila, može dovesti do neke vrste finansijskog olakšanja.

Astrolozi otkrivaju u kojim oblastima života nas očekuje najviše sreće i uspeha u 2021. godini!

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

596 Shares
596 Shares
Share via
Copy link