mart-horoskop-ljubav
Horoskop Ljubavni horoskop

Ovan, Strelac i Ribe će u martu osetiti vatrenu ljubav

Mart je stigao, a sa njim i vladavina Riba. Nekim znacima ovaj emotivan i sanjalački period neće odgovarati, dok će nekim znacima doneti vatrenu ljubav.

Ako ste u vezi, ne brinite, onda će vam stvari biti još bolje nego ikada ranije. Dolaskom proleća, biće novih trenutaka ljubavi koje nikada nećete moći da zaboravite, piše Ženski magazin.

U nastavku pročitajte koje znake zodijaka očekuju dani ispunjeni ljubavlju!

Ovan

Kada se radi o ljubavi i promenama na planu ljubavi, druga polovina meseca doneće Ovnovima dugo očekivanu promenu. Ulazite u odnos, tražite pravu osobu, a svaka nova ljubavna avantura vas je do sada razočarala.

Taman kad ste pomislili da ćete ostati sami, upoznaćete osobu koja će vas toliko impresionirati da nećete znati kako da se nosite sa svim tim navalama emocija.

Strelac

Ako ste u vezi, bez obzira na to da li je dugogodišnja ili ste u braku, ovo je pravi trenutak za vas. Uživaćete u vezi kao na samom početku. Iako ste u dugoj vezi, emocije ostaju jake i privlačnost među vama stoji na visokom nivou.

Sa partnerom ste bolji nego ikada ranije, tako da možete biti počašćeni i romantičnim putovanjem u kojem ćete biti sami i moći ćete slaviti sve dosadašnje ljubavne uspehe.

Ribe

Drage Ribe, ako ste spremni na avanturu punu ljubavi, bez sumnje je u martu treba prihvatiti! Da li će ova avantura biti kratkotrajna ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije, otkrićete sami, ali ćete se dugo sećati ovog meseca.

Retrogradni Merkur ponovo donosi pakao, a ove znakove će najviše pogoditi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc