Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za maj: Ribama stiže kreativnost, Strelčevima uspeh u karijeri, a Vage otkrivaju moć uma

Mesec maj 2021. će ući u nešto mirniji ritam kada su poslovni aspekti u pitanju. Ali emotivni život će težiti ka ispunjenju strasti i romantike. Tokom maja 2021. imaćemo dva važna astrološka događaja – pun Mesec u Strelcu i mlad Mesec u Biku.

Pun Mesec u Strelcu od 26. maja donosi pozitivnu energiju u naše živote, i stvara povoljne okolnosti za ispunjenje želja. Pun Mesec je najbolje vreme za kreativnost i vitalnost.

Takođe, neki kažu da je uticaj punog Meseca na naš sentimentalni život snažan, pojačavajući strast i donoseći romantiku i magiju u naše živote.

Pun Mesec 26. maja

Pun Mesec koji će se desiti 26. maja uticaće na život Strelca, Raka i Vage.

Strelac

Dragi Strelci, ako imate bilo kakve zdravstvene probleme koje ste do sada oklevali da rešite, ne bi trebalo da ih tretirate ravnodušno. Napredovaćete u karijeri, a novi projekti su na vidiku.

Rak

Od svih horoskopskih znakova, Rak je najosetljiviji na promene u bilo kom mesecu. Iako ste prilično emotivni, vode vas impulsi. Generalno, veoma ste iskreni i govorite ono što mislite.

Tokom Punog Meseca, mogli biste da imate probleme sa spavanjem, a noći postaju pomalo nemirne za vas. Nesanica je za Rakove čest problem, naročito u ovom periodu.

Vaga

Za Vage, maj 2021. je emotivan mesec. Vi ćete proći kroz mnoge promene, naročito u privatnom životu. Pokušajte da izbalansirate svoje mentalno zdravlje, i ne dozvolite da bilo kakva negativna energija utiče na vas.

Mlad Mesec 11. maja

Mlad Mesec u Biku je najpuniji energije, te je u ovom mesecu najbolja prilika za sve one koji žele da započnu nešto novo, da pokrenu projekat ili da naprave promenu u jednom ili više domena svog života. Mlad Mesec označava rast i nove početke. Povezan je sa srećnim događajima, hrabrim delima, ali i sa ljubavlju i skloništem.

Maj 2021: Mesečni horoskop za svaki horoskopski znak

Ovan

Vaš lični fokus je kao ivica brijača ovog meseca. Porodične obaveze i angažovanost vas mogu udaljiti od ličnih želja i planova. Nemojte se boriti sa izazovima ili pokušavati da pobegnete od obaveza.

Vi ste zapravo u tački u kojoj možete osloboditi neku staru uspomenu na detinjstvo. Strpljivost i postavljanje pravih pitanja može doneti istinsko oslobađanje do kraja juna. Zadržite lične ciljeve kao snove. Doći će trenutak kada ćete moći da napredujete – kao i uvek.

Bik

Srećan rođendan najnepokolebljivijem horoskopskom znaku! Ovo je zaista vaš rođendanski mesec i to znači da ne samo da slavite poseban dan već i poseban ceo mesec. Planetarne pozicije sada donose obećanja za godinu koja je pred vama. Svest je vaša ključna reč za ovu predstojeću godinu. Sada u vaš život ulaze ljudi i okolnosti koji vas otvaraju za nova iskustva u vezi.

To znači da vaše veze dobijaju novo značenje – bilo da je reč o intimnim, prijateljskim, porodičnim i sveta u celini. Možete odlučiti da se prijavite za kurs studiranja koji će napraviti promene u vašoj krivoj učenja. To bi bilo korisno, zar ne? Srećan rođendan!

Blizanci

Da li je to tvoj novac, moj novac ili naš novac? To pitanje se vrti u vašoj sivoj materiji. Pošto se novac često koristi kao mentalni stimulans za vas, ovo pitanje ne predstavlja pretnju – već obećava novi način gledanja na resurse i na način njihovog korišćenja. Probajte nešto drugačije sa novcem ovog maja.

Zatvorite oči i pokušajte da ‘osetite’ svoje odgovore. To znači da ne razmišljate o svom putu, već da ga osećate. Ko zna, možda smislite novi način donošenja odluka.

Rak

Možda izgleda kao da život podseća na stenu koja blokira ulaz pećine. To bi bila pećina koja vas drži kao zatvorenika. Ovo je pravo vreme da se uradi procena proteklih meseci.

Presaberite događaje. Kakvu ste mudrost stekli za ovo vreme? Koje su nove odgovornosti nad kojima ste stekli majstorstvo? Da, život može da nastavi da bude težak kao stena. Mudrost koju ste sada stekli su karte da se držite uspravno i smelo dok govorite: “to sam ja”.

Lav

Ovog meseca postoji jedinstvenost u prijateljstvima. Ponovo se povežite sa starim prijateljima i budite otvoreni za sticanje novih prijateljstava. Ne birajte. Radije ostanite otvoreni i pustite druge da biraju i izaberu vas. Možete da date neke sumnjive znakove. Prijatelji vam dolaze kao nastavnici iako nisu svesni svoje uloge.

Pored toga, započnite grupne aktivnosti. Možda ćete se naći u ulozi vođe. Upotrebite zlatno pravilo odmah. Volite bezuslovno i zapamtite, da biste se osećali voljeno morate voleti. Dobićete priznanja od onih koje volite.

Devica

Pitajte bilo kog umetnika kako da slika i on će vam prvo reći da se udaljite od platna, a drugo da pronađete svoju perspektivu. Vaša perspektivna tačka je sada u povlačenju od svakodnevnog brušenja i u dobrim starim filozofskim diskusijama sa drugim ljudima.

Obavezno se odlučite za razgovor sa nekim stručnjacima. Sada ne možete previše da naučite, vidite previše ili otputujete predaleko. Vaš um je kao centralna tačka do juna. Vi ste u potrazi za istinom. Ono što nađete su boje i nijanse koje ispunjavaju vaše životno platno.

Vaga

Nakon 18. maja 2021. imaćete priliku da putujete unazad. U početku, možda izgleda kao da je vaš pogon postao kao mlečni tost. To je, međutim, obrnuto. Zaista ćete ući u neku vrstu “Alise u zemlji čuda”. I kao Alisa, možete ići sami.

Biće pitanja – da uzmem plavu pilulu ili crvenu? Da li da pratim belog zeca ili da stojim u mestu? Do kraja juna, jednostavno ćete shvatiti, kao i Alis<, da je moć uma ogromna koliko i vaša mašta i prilagodljivost.

Škorpija

Da niko ne gleda i da znate da vas neće osuđivati, da li biste pustili kosu i igrali se? Zašto ne posvetiti ovaj mesec upravo tome – zabavljanju? Energija je prava za iskustva i naći ćete partnere za to. Možda će doći kao novi prijatelji, poverenici ili novi ljubavnici.

Posegnite za iskustvom i povratite taj mladalački sjaj. Kao sporedna napomena: krajem meseca, resursi će vam biti dostupni. Samo napred – napravite svoju listu želja odmah.

Strelac

Možda trenutno nije jasno ali vaši postupci vam nameštaju uspeh u karijeri. Održavajte internet veze aktivnim iako one mogu izgledati kao da se vuku. Gde god da se susrećete sa izazovima, znajte da će se isplatiti na neki način.

Obavezno kontaktirajte važne ljude 10-og maja. Što više kontakata, to je veća zarada. Vaši partneri vam sada donose nagrade i poklone. Obavezno izrazite zahvalnost na veoma poseban način.

Jarac

Potražite gurua ovog meseca maja. Prepoznaćete ih tako što će on ili ona imati znatno dostojanstvo i psihološku snagu. Imaće jasno razumevanje za odgovornosti, baš kao i vi. Ovde ćete naći nivo prijateljstva koji doziva unutrašnje dete u vama.

Zauzvrat, ova veza će omogućiti da igrate ulogu gurua za nekog mlađeg ili manje iskusnog od vas samih. Pre kraja meseca napravite pauzu; čak i stena ima koristi od promene sredine s vremena na vreme.

Vodolija

Reka života nastavlja da se kreće u nesigurnim ritmovima i plimama. Zajedno sa tim neizvesnostima leže frustracije i zagonetke, možda do tačke suza. Za vas, drage Vodolije, mora da postoji neka božanska poruka u ovim iskustvima.

Ako biste sebi dali dozvolu da budete osetljivi, mekani, providni, vidoviti, pomalo zbunjeni, emocionalno ranjivi i prijemčivi, ušli biste u novi svet. Jednom kada budete tamo možete odvesti druge do novih sloboda. Zar sloboda nije ono što je za vas život?

Ribe

Slika za vas tokom maja 2021. godine je vožnja u balonu vrućeg vazduha iznad mirnog mora. Ne žalite se, ne kukajte i ne jadikujte.

Umesto toga, prebrojte svoje blagoslove, jer ste zaista u planetarnoj milosti. I ta milost vas je oslobodila. Dozvoljava vam da budete izuzetno kreativni i veoma intuitivni. Zato budite iskreni. Da li stvarno imate na šta da se žalite? Ne – i tačka!

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link