Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Rak i Bik su najveći ljubitelji životinja, koji će dati i ‘život’ za svoje krznene prijatelje

Prednosti posedovanja kućnog ljubimca su jednostavno beskrajne. Pružaju nam bezuslovnu ljubav, druženje kad god se osećamo usamljeno, i večiti izvor maženja. Iskreno, ko može da odoli paru velikih očiju koje nas dočekuju na vratima kad god se vratimo kući?

Ako se pitate ko će najverovatnije nahraniti svaku mačku lutalicu u komšiluku i usvojiti svakog psa u skloništu, ova tri horoskopska znaka najviše vole životinje: Rak, Lav i Bik.

Bik: Spasiće svaku životinju makar to bila poslednja stvar koju će uraditi u životu

Bik je duboko usklađen sa prirodnim svetom i svim njegovim stvorenjima. Osećaju bol i ljubav koju životinja proživljava na duhovnom nivou. Zbog toga Bik ima tendenciju da bude najveći zagovornik prava životinja i prvi horoskopski znak koji spašava bilo koju životinju kojoj je potrebna pomoć.

Čak i ako žive u skučenom stanu sa pet pasa, tri mačke, pa čak i sa dva papagaja, to je veselije. Ne mogu da ostave životinju u nevolji kada imaju hranu i sklonište koje mogu da joj obezbede.

Najsmešnije je to što Bik čak i ne plače lako. Međutim, kada je reč o kućnim ljubimcima, oni mogu da postanu veoma uplakani.

Rak: Svoje ljubimce nazivaju svojom “decom”

Saosećajan, ljubazan i brižan Rak ne bi bio ništa bez svojih ljubimaca. Ovaj vodeni znak ima svu ljubav ovog sveta da pruži životinjama. Oni celo svoje srce posvećuju sigurnosti i dobrobiti svojih krznenih saputnika.

Ako poznajete Raka, verovatno dobijate bezbroj fotografija na kojima njihovi ljubimci rade slatke stvari. Takođe vam verovatno šalju svaki životinjski video na internetu na koji naiđu. Možda nećete imati vremena da gledate svaki klip iznova i iznova, ali vaš Rak će naći vremena.

Izlazak sa Rakom mogao bi da podrazumeva mnogo zaustavljanja pošto se osećaju primoranim da maze svakog psa na ulici, cvileći od dečjeg uzbuđenja svaki put. Morate ih voleti zbog toga.

Lav: Oni osvajaju svet sa svojim ljubimcima pored sebe

Lav apsolutno obožava stalnu naklonost i divljenje koje njihovi ljubimci gaje prema njima. Ideja da pas nije u stanju da obuzda svoju radost kada se vrati kući sa posla dovodi ih do suza.

Lav prosto voli da bude voljen. A koja ljubav je dublja od ljubavi koju ljubimac ima prema svom vlasniku? Verujte, Lav uzvraća svaki gram. Lav će na svojim stranicama na društvenim mrežama postaviti bezbroj fotografija svojih ljubimaca. Zapravo, ako već nisu prešli dodatni kilometar kreiranja Instagram stranice za svoje ljubimce.

Zahtevaju da svi priznaju koliko je njihov ljubimac briljantan i neodoljiv. Zašto ne bi? Njihov ljubimac je najveći ljubimac koji je ikada živeo i od vitalnog je značaja da svi to znaju. Povešće svoje ljubimce u prelepe avanture i osvojiti svet sa svojim pratiocima.

Ovan, Bik, Rak, Škorpija u maju 2021. biće uspešni na svim poljima i sve će im ići od ruke

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • 100% tacno! I samo za krznene prijatelje! Ovi bez krzna su druga prica, preferiram krznene.

892 Shares
892 Shares
Share via
Copy link