Horoskop Ljubavni horoskop

Treba im nova šansa: Ovih 5 znakova doživeće pravu ljubav tek u drugom braku

ljubav-par

Horoskopski znak može otkriti mnogo o vašoj ličnosti i načinu na koji pristupate odnosima. Astrologija kaže da neki znakovi doživljavaju pravu romansu tek u drugom braku.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj i vatrenoj prirodi. Oni unose isti entuzijazam i uzbuđenje u svoj drugi brak koji su imali u prvom. Ovan je odlučan i uporan i ne plaši se da preuzme vođstvo u obnavljanju romanse. Spontani su, partnere često iznenade promišljenim gestovima, vole avanture i nova iskustva. Ovnovi su prirodni romantičari, što ih čini sposobnim da zapale iskru u drugom braku.

Bik

Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnim. Oni donose senzualnost i stabilnost u druge brakove. Biku treba vreme da izgradi snažnu emocionalnu vezu sa svojim partnerom, stvarajući čvrstu osnovu za brak. Oni cene lepe stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih osoba ljubavlju i poklonima. Bik je znak koji zna kako da učini da se partneri osećaju cenjeno i voljeno, bez napora ponovo rasplamsavajući romansu, piše Naj Žena.

Rak

Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku brigom i pažnjom ističu romantičnu stranu. Oni su empatični i intuitivni, često osećaju potrebe i želje svog partnera, a da oni ne moraju da progovore ni reč. Rakovi stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihova veza deluje kao sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i naklonost ponovo rasplamsavaju strast.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku, ističu se u obnavljanju romanse diplomatijom i šarmom. Sposobnost Vage da sagleda obe strane situacije čini ih odličnim komunikatorima, koji ljubazno rešavaju sukobe. Vole da stvaraju lepo i romantično okruženje, koje može ponovo da zapali iskru u njihovim odnosima. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i oživljavanja romantike.

Riba

Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku ističu se kroz duboke emocionalne veze. Oni su neverovatno osećajni i imaju razumevanje za sve, zbog čega se njihovi partneri osećaju zaista viđenim i cenjenim. Ribe su kreativne i maštovite, često u odnosima unose osećaj magije i čuda. Stvaraju osećaj duhovne i emocionalne dubine u vezi ili braku, ponovo raspirujući romantični plamen u drugim brakovima.

Glavni problem koji koči vaš horoskopski znak da pronađe sreću u ljubavi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

73 Shares
Share via
Copy link