Horoskop

4 žene horoskopa koje nose titulu kraljica drame u ljubavnim odnosima

pametna devojka

Ljudski život čine svi oni sitni trenuci radosti i tuge koje doživljavamo na našem svakodnevnom putu. Dok su neki nabacili sebi neustrašivo lice napadajući lične strahove i nezadovoljstva prisilnim optimizmom, drugi često utonu u svoja osećanja pre nego što skupe snagu da nastave dalje.

Iako se prihvatanje sopstvenih osećanja uvek savetuje kao zdravija opcija, poznato je da neki horoskopski znakovi često odu predaleko u svojim osećanjima i njihovoj dramatizaciji.

Danas vas upoznajemo sa kraljicama drame, pojedinim znakovima koji neretko preuveličavaju sopstvene patnje kako bi dobili neophodnu pažnju i posvećenost od svojih voljenih.

Lav

Inače arogantna i egocentrična Lavica ne stidi se da pokaže ranjivost pred ljudima koje oseća kao sebi bliske. Ukoliko je pažljivo posmatrate možete lako dobiti priliku da uočite snažnu i nezavisnu ženu koja klizi u potpuni haos ukoliko se neko prema njoj odnosi sa omalovažavanjem.

Bilo da je reč o svađi sa bliskim prijateljem, sukobu sa poslovnim saradnikom ili žestoka prepirka sa majkom, ona se zasigurno može ponašati kao kraljica drame i preuveličati čitavu zbrku.

Rak

Vodeni znakovi postaju takmičarski nastrojeni, čak i u situacijama kada govore o sopstvenim teškoćama. Ukoliko im njihov slušalac objasni da je i on doživeo sličnu situaciju, Rak bi eskalirao svoju traumu i time svoju muku potencirao kao najtežu, bez presedana.

Rak je kraljica drame koliko god im takva uloga odgovara, sve dok postoji ljubavnik koji ume da ih uteši.

Devica

Iako su Device poznate kao perfekcionisti vrlo metodičnih karakteristika, čini se da žude za perfekcijom čak i onda kada je drama u pitanju. Ako imate ljubavnika iz redova Devica, možda ste već doživeli posledice njihovu dramatizacije, čak i one najmanje, kada ih uhvati blaga prehlada ili se pak poseku o list papira.

Obožavaju se razmaziti tako da ni suze nisu retkost.

Ribe

Postoje oni koji pate u tišini i postoje drugi koji vole da njihovu patnju čuju svi oni koji imaju strpljenja i volje da ih poslušaju. Ribe spadaju u drugu kategoriju jer se često mogu čuti kako se žale na boli koje su iskusili, bile one stvarne ili samo plod njihove bujne mašte.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link