Horoskop

Lava, Vagu, Vodoliju i Škorpiju očekuje pakao do kraja godine, problemi na poslu i ljubavi

zabrinuta devojka horoskop

Ova godina je prilično teška za pojedine znake horoskopa, evo kome predstoji borba sve do kraja godine.

Kada dođe nova godina, svi se uvek nadamo i želimo da bude bolja od prethodne, ali nažalost, ne bude svima tako. Štaviše, pojedini znaci Zodijaka cele ove godine imaju prepreke na svim životnim poljima, a evo koji od njih će morati da se bore sa brojnim izazovima sve do kraja 2022.

Lav

Lav u velikoj meri mišljenje o sebi zasniva na tome koliko uspeha ima na poslu. Zbog toga daju 200 odsto sebe u svemu što rade, a posebno se zatrpavaju obavezama kada su loše volje ili uznemireni. Ali, to znači i da poslovni neuspesi često narušavaju balans u njihovom privatnom životu, i upravo to je ono što će ih mučiti do kraja godine, piše Mondo.

Vaga

Vaga je veoma emotivna i kada voli, u potpunosti se predaje, zbog čega joj je jako teško da preboli raskid. Zato često odbijaju da priznaju sebi istinu u takvoj situaciji, što im nikako ne pomaže. Štaviše, ta konstantna emocionalna previranja ih sprečavaju da se fokusiraju na druge sfere svog života i upravo je zbog toga ovo teška godina za njih.

Škorpija

Ljudima rođenim u znaku Škorpije su privatni život i veze uvek važniji od karijere. Kada imaju nekoga koga vole i ko njih voli, ceni, poštuje, to im je dovoljno da budu zadovoljni životom, ma kakvih drugih problema da imaju. Međutim, do kraja ove godine ih očekuje dosta nesuglasica sa partnerom, što će im predstavljati veliko opterećenje.

Vodolija

Vodolije slobodu cene više od svega ostalog, zbog čega se mnogi od njih ove godine premišljaju oko braka. Nije problem u njihovim osećanjima prema partneru, ona su tu, već oni moraju u svojoj glavi da shvate da brak ne znači prekid tj. oduzimanje te slobode. Ovaj strah ih ozbiljno oduzima i komplikuje im život do kraja 2022. godine.

Vaga, Vodolija i Ribe poželeće da prespavaju ceo jul 2022, prokrvariće im stare rane

oznake

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

443 Shares
443 Shares
Share via
Copy link