horoskop-finansije
Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpiju, Blizance i Vodoliju očekuje veliki priliv novca u septembru

Od prvog septembra dolazi do velikog preokreta u finansijskom sektoru, u kojem se očekuje veliki priliv novca. I poenta nije u tome da će ljudi morati da rade više, samo da će se planete koje su odgovorne za finansije, napokon aktivirati, piše Still.

Biće lakše postići uspeh u poslu, dok će se letnja užurbanost povući ustupajući mesto stabilnosti koju donosi jesen.

Čak tri znaka Zodijaka uživaće u milosti zvezda, pa će im finansije napokon biti stabilne:

Septembar će Škorpijama doneti pravo bogatstvo, dok će oni tvrdoglavo grabiti ka cilju. I uprkos preprekama koje je život do sada stavljao pred njih, Škorpije će moći da dobro zarade. Od nedelje, 1. septembra vaš uspeh će ići uzbrdo da bi vrhunac bio oko 15. septembra. Ne brinite – sreća tek dolazi!

I Blizanci će prvih dana jeseni okusiti uspeh. Jednostavno će im se namestiti dobitak u vidu većih prihoda ili ono što do sada nije donosilo nikakav novac, sada će biti prava riznica blaga. Preporuka Blizancima je da štede, jer će krajem septembra doći do izdataka.

Vodolije će se bukvalno kupati u novcu početkom septembra. Da bi ih dobra sreća pratila i dalje, savet astrologa je da nikako ovaj novac ne troše na zabavu i lične interese, inače će dobra sreća nestati. Preporuka je da Vodolije ovaj novac ulože u pokretanje novog posla, jer će im se jedino tako isplatiti.

Biku, Raku, Vodoliji, Lavu i Strelcu ljubav će procvetati ove zime

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš