Horoskop

Rođene na ove datume prati loša karma zbog grehova u prošlom životu, na ovaj način možete da ih ispravite

horoskop datum rođenja loša karma grehovi iz prošlog života
Foto: Freepik

Moguće je da vam se ponekad čini da je težina čitavog sveta na vašim plećima, kao i da su se sve nečastive sile urotile protiv vas, iako ništa niste zgrešili, niti nekom nažao učinili. Međutim, moguće je da su za ovakav sled okolnosti krivi vaši gresi iz prošlog života, kao i da veliku ulogu ima datum kada ste došli na ovaj svet.

Prema numerologiji, rođeni u periodu između 14. i 22. u mesecu su osobe koje pripadaju „karmičkoj zoni“.

To znači sledeće: u prošlom životu čovek se ponašao neoprostivo loše i grešno, što znači da u sadašnjem životu treba da bude kažnjen u vidu stalnog ispravljanja karmičkih grešaka , piše Žena Blic.

Datumi rođenja koji pripadaju “karmičkoj zoni”

Rođeni 14. u mesecu su u prošlom životu bili previše pohlepni. Danas oni moraju da rade na tome da isprave greške iz prošlih života, pridržavajući se umerenosti.

Rođeni 15. u mesecu u prošlosti su gadno zgrešili. Prema numerologiji ovi ljudi su sklopili pakt sa Đavolom, bukvalno mu prodavši dušu. Zato danas oni imaju dva izbora: otići na tamnu stranu, ili ostati na strani dobrote.

horoskop grehovi iz prošlog života
Foto: Freepik

Rođeni 16. u mesecu su prošlom životu uništavali sve što je dolazilo do njihovih ruku. Zato im je danas predodređeno da popravljaju porušene mostove.

Rođeni 17. u mesecu su u prošlom žiovtu bili gladni slave i zbog toga su krali tuđe ideje. Za kaznu, u ovom životu nikada neće postići velike uspehe.

Osobe rođene 18. u mesecu bile su prevaranti, tako da je njihov glavni zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine.

Rođeni 19. u mesecu zloupotrebljavali su svoju moć i ovlašćenja, stoga će u sadašnjem životu morati strogo da poštuju pravila.

Rođeni 20. u mesecu u prošlom životu su bili glavni grešnici. Numerologija kaže da u ovom životu moraju biti tradicionalisti koji poštuju porodicu.

Rođeni 21. u mesecu u prošlom životu su izdali svoju domovinu. Zato im numerologija savetuje da u sadašnjem životu budu verni svojoj zemlji.

Rođeni 22. u mesecu imaju tešku karmu povezanu sa decom – gde su bili grubi prema najmlađim, zato u sadašnjem životu moraju da to nadoknade.

Izvor: Žena Blic

Julija Lifanova navela 5 znakova koji će se do kraja 2024. naći licem u lice sa srodnom dušom

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
60 Shares
Share via
Copy link