Horoskop Horoskopski znakovi

Ko će vas izdati BEZ STIDA, a kome možete poveriti BAŠ SVE

horoskop tajne

Dok nekim iz našeg okruženja možemo da poverimo sve svoje tajne, svi poznajemo barem jednu osobu koja jednostavno ne zna ništa sačuvati za sebe. Zašto nekim ljudima možemo verovati, a nekima ne? Odgovor bi mogao biti u njihovom horoskopskom znaku, piše Purewow.

Mi vam donosimo listu 6 horoskopskih znakova, od kojih 3 znaju kako čuvati tajnu. Druga 3 znaka su oni kojima ne biste želeli da podelite ništa što ne biste želeli da znaju svi, pa i najljući neprijatelji.

Znakovi kojima se uvek možete poveriti

Škorpija

Na Škorpije uvek možete računati jer oni tajne nose sa sobom u grob. Nikada vas neće izdati, osim ako vi prvo ne izdate njih. Škorpije se teško poveravaju, a jednom kada to učine, očekivaće da ih tretirate na isti način kao i oni vas kada je čuvanje tajne u pitanju.

Ribe

Kao I Škorpija, Ribe su osetljiv vodeni znak na koji uvek možete računati. Poznate po tome što su nesebične, Ribe su pune empatije i stalo im je do drugih. Zbog toga nikada neće ni pomisliti da odaju tuđu tajnu.

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Više su zainteresirani za druge ljude nego za sebe. Kao i Škorpije, Lavovi će vas izdati samo ako vi prvo izdate njihovo poverenje.

Znakovi koji ne znaju čuvati tajnu

Strelac

Strelce uvek zanima istina i samo istina. Neće vas prestati ispitivati dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo držati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču.

Blizanci

Blizanci ne mogu držati jezik za zubima pa je zbog toga bolje ne deliti s njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudit će se da je ne proslede je dalje, ali ako je reč o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

Devica

Device jako zanimaju tuđi životi i poput Riba nastojaće saznati svaki trač. Ponekad mogu biti i sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako im se pokušate odupreti, uzvratiće vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one ozbiljne.

Najdetaljniji opis karakteristika horoskopskih znakova

PARTNERI SAJTA


225 Shares
225 Shares
Share via
Copy link