Horoskop Horoskopski znakovi

Vladavina Strelca donosi tornado Ribama, Devicama i Blizancima, od 23.11. sve kreće naopako

svadja

Vladavina Strelca, koja počinje 23. novembra, prema astrolozima, trebala bi da nas uvede u neki mirniji period nakon vladavine turbulentne Škorpije.

Iako se mnogim znacima otvaraju sjajne prilike, za Blizance, Device i Ribe biće prilično naporna.

Blizanci

Blizanci će osećati da ne mogu da predahnu, a najviše poteškoća će imati u odnosima s okolinom. Osećaće da je sve što kažu ili naprave pogrešno i da se stalno moraju zbog nečega izvinjavati. Biće siti toga da ih neko stalno kritikuje, iako će, ruku na srce, davati dosta povoda za to jer će biti neorganizovani, skloni kašnjenju i kršenju obećanja.

Trebalo bi izbegavati ishitrene odluke.

Devica

Porast porodičnih i kućnih obaveza će oduzeti dosta vremena i energije Devicama pa će se stalno osećati iscrpljeno i neće biti zainteresirane za druženje.

Često će biti nervozne i napete, a to bi moglo eskalirati do svađe s članom porodice. Trošiće više novca nego inače. Iako će ih to frustrirati, neće moći odoleti šopingu jer će im pružati kratkotrajno zadovoljstvo.

Ribe

Ribe će se suočiti s poslovnim poteškoćama. Ako su nezadovoljne na poslu, naredne sedmice to će još više naglasiti pa će biti primorane doneti odluke koje odlažu. Biće frustrirane, umorne i zajedljive pa su očekivane rasprave s okolinom, a posebno će biti napeti biti s autoritetima, recimo sa šefom, profesorom ili roditeljima.

Odbijaće da poštuju pravila, a to im može doneti probleme.

20 osobina koje žene Strelce čine apsolutno fantastičnim

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link