Horoskop Horoskopski znakovi

Za ova 3 znaka život bi do 21. novembra mogao iz korena da se promeni: Od velikih novčanih dobitaka do raskida

horoskop-jarac

Novembar mesec bi, na astrološkom planu, mogli opisati ovako – biće svega i svačega, spremite se i očekujte neočekivano.

Sezona Škorpije je u toku i traje do 21. novembra, Mars ušao u retrogradni hod i osvetljava naše najdublje i najmračnije želje. Možda ćemo odlučiti da promenimo životni put ili preispitamo svoje lične ciljeve.

Za ova tri znaka život bi do 21. novembra, perioda Škorpije, mogao iz korena da se promeni.

Ovan

Za rođene u ovom znaku nedelja pred nama će biti prilično burna. Zauzetim Ovnovima veza je „na staklenom nogama“ zbog napetih odnosa. Slobodni bi mogli da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko posla. Period je pun neočekivanih susreta, ali ne i naročito prijatnih.

Device

Device mogu osećati napete i loše uticaje na svoj ljubavni život, neke može mučiti ljubomora i posesivnost, pa u vezi može doći do razmirica, a ukoliko se ne reše, čak i do raskida.

Ko nema sreće u ljubavi ima u parama, a Device to sada i dokazuju. Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski uspeh. Ako ste razmišljali da potražite povišicu, igrate igre na sreću ili promenite posao, sada je trenutak za svaki korak koji ima materijalnu dobit kao nagradu.

Škorpija

Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najsnažnije sijati i osetiti svu moć Sunca u Škorpiji. Očekujte da ćete uspostaviti balans na mnogim poljima, naročito nakon što prođu mlad mesec i pomračenje Sunca, a energije će se pravilno rasporediti i omogućiti vam opšti procvat. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu od mogućnosti koja vam se otvori.

Nikad crnji horoskop: Šta čeka svaki znak za vreme retrogradnog Marsa do 13. januara

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

763 Shares
763 Shares
Share via
Copy link