Horoskop

Ova 4 znaka mogla bi da se opare do 16. aprila, novac im stiže pred Vaskrs

novac
Foto: Ilustracija

Lavovi, Škorpije, Vodolije i Ribe će najverovatnije dobiti novac uoči Vaskrsa. Jednom znaku se posebno smeši prilična suma, a to su Lavovi.

Lav

Lavovi su poznati po tome da su strastveni i ambiciozni, a njihova upornost može ih dovesti do finansijskog uspeha. Ovaj znak ima posebnu sposobnost da privlači novac i da stvara finansijske prilike. Uoči Vaskrsa, očekujte da će se nešto pozitivno desiti na finansijskom planu za Lavove.

Škorpija

Škorpije su veoma intuitivne i imaju jaku moć manifestacije. Oni koji su rođeni u ovom znaku često dobijaju novac na neočekivane načine, a uoči Vaskrsa mogu očekivati finansijsku dobit od nekog neočekivanog izvora, piše Alo.

Vodolija

Vodolije su poznate po tome što su veoma kreativne i inovativne, a to često dovodi do novčanog uspeha. Ovaj znak ima sposobnost da stvori novu i originalnu ideju koja može dovesti do finansijske dobiti. Uoči Vaskrsa, očekujte da će Vodolije dobiti novac na neobičan način.

Ribe

Ribe su veoma intuitivne i osetljive, a ove karakteristike im često pomažu da prepoznaju nove finansijske prilike. Ovaj znak takođe ima sposobnost da manifestuje želje i privuče novac. Uoči Vaskrsa, Ribe mogu očekivati finansijski dobitak koji će im doneti olakšanje.

Iako ove prognoze ne garantuju novac, one ukazuju na horoskopske znakove koji su u poziciji da privuku finansijsku dobit u periodu pred Vaskrs.

Ukoliko ste rođeni u jednom od ovih znakova, otvorite se za mogućnosti i verujte u svoju intuiciju, a finansijski uspeh bi mogao biti na vidiku.

Rak, Ribe, Ovan i Lav su najveći materijalisti horoskopa i novac stavljaju ispred porodice

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

185 Shares
185 Shares
Share via
Copy link